Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Proglašena lista "Odgovorno za Aleksinac"

rss

27.03.2016.

Opštinska izborna komisija proglasila je izbornu listu „ODGOVORNO ZA ALEKSINAC-IVAN DIMIĆ“ koja će na glasačkom listiću biti pod rednim brojem 5.

Proglašena lista "Odgovorno za Aleksinac"

Lista  je potpuna sa 55 kandidata za odbornike iz svih delova opštine Aleksinac. Svojim potpisima kandidaturu ove liste podržalo je 1775 birača.

„ODGOVORNO ZA ALEKSINAC - IVAN DIMIĆ“ je lista građana koji su zabrinuti zbog stanja u kojem se nalazi opština Aleksinac, koji žele da se čuje njihov glas i spremni su da se angažuju kako bi se prekinulo dalje propadanje naše opštine.

Kandidati za odbornike su ljudi različitih zanimanja, nivoa obrazovanja i različitih političkih opredeljenja koji su svesni činjenice da na lokalnom nivou nema visoke politike i da treba rešavati svakodnevne probleme običnih ljudi. Spremni su da zastupaju interese svojih komšija i sugrađana, da u Skupštini opštine Aleksinac iznose njihove probleme i utiču da se ti problemi reše.

Nosilac liste je Ivan Dimić, predsednik DSS u Aleksincu, drugi na listi je Boban Ranđelović, predsednik aleksinačkog DS-a. Pored članova DSS i DS na listi su članovi drugih stranaka i pokreta.

Najveći broj kandidata, njih 31, nisu članovi nijedne stranke. Mnogi od njih se prvi put kandiduju na izborima i nisu se bavili politikom do sada. Zajedničko za sve njih je da žele smenu katastrofalno loše vlasti u Aleksincu i promene koje će opštinu Aleksinac učiniti povoljnom za rad i prijatnom za život svakog njenog stanovnika.


# Ivan Dimić DS Boban Ranđelović opština izbori DSS Odgovorno za Aleksinac
@demokrate @dsscentar @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima