Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Poruka Vuka Jeremića građanima opštine Aleksinac

rss

23.02.2017.

Poruka Vuka Jeremića građanima opštine Aleksinac

Dragi građani opštine Aleksinac,

Živimo u sistemu koji odlikuju samovolja, neznanje, korupcija i agresija.

Takav sistem ne samo što ne služi javnom interesu već direktno onemogućava napredak i sputava potencijale naših ljudi. Želim da svoje iskustvo, znanje i međunarodne kontakte stavim na raspolaganje svom narodu. Tražim podršku svih onih koji misle da su nam potrebne promene, da od ovoga može i mora bolje.

Pozivam sve građane opštine Aleksinac koji žele da se priključe mom timu da me kontaktiraju:
e-mail: [email protected]

ŽELIM DA VAM PREDOČIM ZAŠTO SU VAŽNI PREDSEDNIČKI IZBORI?

U Srbiji se danas teško živi i narod je s pravom nezadovoljan.

Posledice su kontinuirano slabljenje suvereniteta, gubitak dostojanstva države i građana, ubrzani egzodus mladosti i pameti, ekonomsko propadanje, pad vrednosti imovine, obesmišljavanje institucija, porast broja siromašnih i nemoćnih, nestanak srednje klase, degradacija kulture, oduzimanje stečenih ljudskih prava, kao i urušavanje sistema socijalne i zdravstvene zaštite.

Za mnoge, život se sveo na preživljavanje, u sistemu koji nas obmanjuje i potkrada. To se čini uz pomoć paradržavnog propagandnog aparata, koji kreira iskrivljenu sliku stvarnosti o društvenom blagostanju i navodnoj stalnoj ugroženosti od „unutrašnjih neprijatelja“. Ti „unutrašnji neprijatelji“ jesu svi oni koji misle drugačije i zbog toga bivaju izloženi brojnim pritiscima i medijskom linču.

Hvala Vam na pažnji


# izbori Vuk Jeremić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima