Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Platforma o jedinstvenom nastupu aleksinačkog DS-a

rss

28.01.2014.

Organi stranke u aleksinačkom DS-u su doneli odluku da se nakon unutarstranačkih izbora, aktivno radi na jedinstvu stranke.

Platforma o jedinstvenom nastupu aleksinačkog DS-a

S tim u vezi,aktuelno rukovodstvo je obavilo niz razgovora sa kandidatima za opštinski odbor koji su bili na listi poraženog kandidata, Miloša Petrovića.

"Drago mi je da se u DS-u dešavaju pozitivne promene. Do sada je nakon svakih izbora dolazilo do nejedinstva u odboru. Ovo je prvi put da novo rukovodstvo aktivno uključuje u rad i one kandidate koji su podržali predsedničkog kandidata koji je pretrpeo poraz na unutarstranačkim izborima" - ističe Goran Stanković Roki, jedan od aleksinačkih demokrata sa najdužim stažem u DS-u.

Za komentar smo kontaktirali predsednika IO OO DS Aleksinac, Vladicu Milovanovića:

"Naša odluka je jasna, dok traju unutarstranački izbori, svi se borimo za pobedu naših kandidata. Čim se izbori završe svima nam je cilj što bolji rezultat DS-a, nevezano za to ko je načijoj listi bio. Recimo, danas sam kolegama predložio da u Izvršni odbor bude naša aktivistkinja Jelena Milić, što su oni jednoglasno prihvatili,jer znaju da je reč o vrednoj i poštenoj osobi. Nikome nije bilo važno koga je ona podržala na umutarstranačkim izborima."


# izbori Goran Stanković Roki
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima