Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Održana 32. sednica opštinskog veća

rss

22.03.2011. Izvor: Opština Aleksinac

U ponedeljak, 21. marta, održana je 32. sednica Opštinskog veća opštine Aleksinac.

Na dnevnom redu sednice našlo se 27. tačaka.

Održana 32. sednica opštinskog veća
Članovi opštinskog veća su na svom 32. zasedanju najpre usvojili izveštaje o poslovanju javnih preduzeća „Vodovod i kanalizacija“, „Komunalne usluge“, Javnog preduzeća za puteve i stambeno komunalnu delatnost i JNIRTVP „Reč radnika“, za 2010. godinu.

Na jučerašnjoj sednici Opštinskog veća razmatran je i usvojen Predlog usaglašenog cenovnika za redovno održavanje javnih zelenih površina u Aleksincu, Žitkovcu i na Aleksinačkom rudniku, i redovno održavanje higijene i javnih površina u Aleksincu za 2011. godinu između investitora JP Direkcije za urbanizam i izgradnju opštine Aleksinac i izvođača radova JP „Komunalne usluge“ Aleksinac. Pored pomenutog, većnici su usvojili i Predlog usaglašenog cenovnika za redovno održavanje gajger slivnika, javnih česmi, fontana i kanalizacija u Aleksincu za 2011. godinu, između investitora JP Direkcije za urbanizam i izgradnju i izvođača radova JKP „Vodovod i kanalizacija“ Aleksinac., kao i Odluku upravnog odbora JP za puteve i stambeno komunalnu delatnost za usaglašavanje cenovnika za redovno održavanje lokalnih puteva, ulica i javnih površina na teritoriji naše opštine.

Većnici skupštine opštine Aleksinac su, između ostalog, dali saglasnost na nacrte Statuta JP Direkcije za urbanizam i izgradnju, Opštinske organizacije za turizam i sport „OTIS“, Centra za kulturu i umetnost, JNIRTVP „Reč radnika“ i Fonda za izgradnju regionalnog vodovoda sa akumulacije „Bovan“ za opštine Aleksinac, Ražanj, Sokobanja i Paraćin.

Sledeća sednica Opštinskog veća opštine Aleksinac, 33. po redu, biće održana do kraja ove nedelje.


# Aleksinac Sokobanja Komunalne usluge JP Reč radnika
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima