Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Nova Srbija kovencijom u Nišu najavila predizbornu kampanju

rss

07.02.2016.

Juče je, 6.2.2016.godine, u Nišu Ministar i predsednik Nove Srbije Velimir Velja Ilić govorio, u prepunoj sali, o programu Nove Srbije za predstojeće izbore.

Nova Srbija kovencijom u Nišu najavila predizbornu kampanju

Istakao je da okosnica svega treba da budu ulaganja u razvoju inudustrije i poljoprivrede.

Po njegovim rečima Nova Srbija je spremna da sa svojim koalicionim partnerom Srpskom naprednmom strankom pruži puni doprinos snažnijem iskoraku i opravku celokupne privrede u zemlji.

Smatra da je ova vlada dobro radila i da reformame treba nastavi. Na skupu je, između ostalih, govorio i Koordinator Napredne stranke u Nišu g-din dr. Milan Stanojković, koji je istakao da Nova Srbija i Napredna stranka imaju odličnu saradnju i da će se ta saradnja i u buduće nastaviti u Nišu a takođe i u okruženju. Pruža punu podršku Novoj Srbiji.

Kako nam je rekao predsednik OO Nove Srbije u Aleksincu Zoran Stanojević, nakon završenog skupa, predsednici Opštiskih odbora iz Aleksinca, Niša Leskovca i Vranja imali su sastanak sa Ministrom i predsednikom Nove Srbije Velimirom Veljom Ilćem na kome su upoznati sa trenutnom političkom situacijom u zemlji i sa zadacima koji nas očekuju u vezi najavljenih izbora.

Nova Srbija je u Aleksincu, po rečima Stanojevića, organizaciono spremna za buduće izbore i za punu saradnju sa koalicinim partnerom što smo i dokazali na predhodnim parlamenatarnim izborima.

 


# NS Nova Srbija Zoran Stanojević Velimir Ilić
@SrbijaNova @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima