Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Najmoćnije žene aleksinačke politike

rss

14.07.2014. D. Ostojić

Aleksinac ima veliki broj žena koje su aktivno uključene u politiku. Čak 11 žena se nalazi na čelnim funkcijama u aleksinačkoj opštini i aleksinačkim javnim preduzećima.

Najmoćnije žene aleksinačke politike

Neke od njih su i u samom vrhu političkih partija na vlasti. Aleksandra Simić, aktuelna direktorka TV Alt je jedna od najuticajnijih dama aleksinačke politike. Visoko je kotirana i u hijerarhiji SNS-a u Aleksincu.

Na drugoj strani se nalazi Violeta Popović, koja obavlja funkciju direktora P.U. Lane. Njena politička moć proizilazi i iz činjenice da je supruga jednog od odbornika koji je presudno odlučio da se formira aktuelna koalicija.

Takođe, žena od uticaja u aleksinačkoj opštinskoj upravi je Danijela Petković, koja obavlja funkciju pomoćnika predsednika opštine Aleksinac, ali i načelnika kancelarije za Lokalni ekonomski razvoj.

 

Komentara: 10


# Aleksandra Simić SNS URS Danijela Petković Violeta Popović žene Violeta Petković ko je ko
@sns_aleksinac @regionisrbije @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+19) (-2)

  Lama 15.07.2014.
  Pitanje - one, njihovi muzevi i ostale kolege politicari, da li je neko u ovoj prici zbog interesa Aleksinca i Aleksincana ili samo su u pitanju sopstveni sebicni interesi? jer se meni cini da je ovo drugo. I tuzno je da je neko na poziciji ne zato sto je strucnjak, vec zato sto je takva politicka konstelacija. Svi da se stide. Ne milsim konkretno na doticne tri osobe. Nego svi.

 • (+11) (-3)

  BLAGO SI NAMA 15.07.2014.
  AKO SU ONE NAJMOCNIJE,TESKO ALEKSINCU!
  PA ZAR ONE??????????????????
  znaci,ovo je propali grad...uzas

 • (+8) (-2)

  SAVEST 15.07.2014.
  Mocna je bila i Monika Levinski!!!!!

 • (+22) (-1)

  Smenile su Grujicu prošli vikend 16.07.2014.
  Ostojiću ima podataka koje još nisi objavio.
  Danijela Petković i Violeta popović su preuzele kompletnu kontrolu nad Lanetom.
  Pošto URS više ne postoji svi njihovi odbornici i direktori su otkačili Grujicu i sada im Danijela vodi glavnu reč.Izabrali Miloša Stanojevića-veterinara da ih zastupaa dok ne naprave grupu građana ili pređu u neku drugu stranku, ali glavnu reč vodi Danijela Petković.Sad može da upravlja Lanetom i zapošljava koga oće-A podršku im je dao lično Neša.

 • (+3) (-10)

  sns 16.07.2014.
  Nije istina, one sigurno nemaju nikakvu podrsku srpske napredne stranke, totalna neistina u ovom komentaru gore, laz od reci do reci.

 • (+18) (-4)

  Radnik 16.07.2014.
  E moj Grujice koga si ti pustio u partiju Pa kad su one menjale partije ko beba pelene trebalo je da ti bude jasno da ce i tene nekad da prevare. Sad Grujo pamet u glavu i kontra udar. Pogledaj oko sebe ko su ti pravi prijatelji i hoce s tobom na vlast

 • (+10) (-0)

  Kaja 16.07.2014.
  Nece Gruja da se izgubi, snacice se on, i dalje je predsednik.

 • (+7) (-3)

  JUPI 16.07.2014.
  JUPIIIIIII.Napokon ga oterali. Barem se aleksinac otkacinje ljudi koji na lazima dobijaju vlast

 • (+6) (-1)

  Bujan 08.08.2014.
  Ma šta reći ubave domaćice.i ja ih volem.............?

 • (+8) (-1)

  cica 09.08.2014.
  Tuzno, videti Danijelu kao uspesnu zenu. To je veliko zlo za Opstinu. Promenili je mnoge firme i nigde se nije zadrzala. Uspesna,neuspesna inspektoka, menadjer a sada politicar.


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}