Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Miting DS-a: Osvetli Srbiju 25. aprila

rss

23.04.2015.

Polazak iz Aleksinca u subotu u 12 sati sa platoa Doma Kulture.

Prenosimo poziv Bojana Pajtića:

Miting DS-a: Osvetli Srbiju 25. aprila

Drari prijatelji,

Zahvaljujem vam se na velikom trudu koji ulažete da miting koji organizujemo 25. aprila bude dorađaj sa kog će Demokratska stranka poslati jasnu poruku da u Srbiji postoji alternativa, da nije tačno da opozicije nema i da će upravo naša stranka biti mesto okupljanja svih onih koji drugačije misle.

Represija raste. Strah se širi. Mrak se nadvija. Batinaši su na ulicama. Ućutkuju se svi kaji žele nešto kritički da kažu. Napadaju se nezavisne institucije. Razaraju se državne institucije. Ruši se vladavina prava. Demakratija se svodi na puko glasanje. U takvu zemlju niko neće da ulaže i mi znamo da ona nema budućnost. Nećemo da dozvolimo da potpuna unište Srbiju, zaduže generacije koje dolaze i zabrane slobodu izbora.

Zato Demokratska stranka, kao i uvek da sada svesna svoje istorijske odgovornosti, zajedno sa prijateljima paziva sve rrađanke i građane kojima su sloboda, ekonomski prasperitet i jednakost na srcu da dođu na miting 25.4. u 17 h na Trg Republike u Beorradu da zajedno osvetlimo Srbiju. Ponesite dobru energiju, svetlo i hrabrost. Pokažimo im da se ne plašimo da glasno kažemo da je ovo najnesposobnija Vlada u istoriji višestranačja u Srbiji.

Hajde da uložimo poseban napor, da se potrudimo i da razgovaramo sa što većim brojem svojih prijatelja, komšija, kolega i sa svim našim sugrađanima i da ih ohrabrimo da dođu u subotu u Beograd.

Potrebni ste nam!

Dr. Bojan Pajtić

 

Polazak iz Aleksinca u subotu u 12 sati sa platoa Doma Kulture.

Prijave na telefon 802929 ili mob 063 80 55 422 Nebojša Marković


# DS miting Bojan Pajtić Nebojša Marković
@demokrate @PajticBojan @markonial @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima