Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ministar i predsednik Nove Srbije posetio Aleksinac i Opštinski odbor Nove Srbije

rss

02.09.2014.

Prošle sedmice tačnije rečeno 27.08.2014.godine naš grad je posetio Ministar u vladi Srbije, zadužen za vanredne situacije i Predsednnik Nove Srbije, g-din Velimir Velja Ilić

Ministar i predsednik Nove Srbije posetio Aleksinac i Opštinski odbor Nove Srbije

Tom prilikom posetio je  Skupštinu opštine Aleksinac gde je imao radni sastanak sa Predsednikom opštine G-dinom Nenadom Stankovićem. Sastanku su prisustvovali g-din Zoran Stanojević, predsednik OO Nove Srbije u Aleksincu i g-din Saša Milosavljević, podpredsednik SO Ražanj.

Nakon  sastanka Ministar i Predsednik Nove Srbije posetio je opštinski odbor Nove Srbije u Aleksincu gde se duže vremena zadržao u razgovoru sa članovima opštinskog odbora. Tom sastanku je prisustvovao i član izvr. odbora Nove Srbije G-din Saša Milosavljević.

Sastanak je pratio i naš novinar.

Pitali smo Predsednika OO Nove Srbije u Aleksincu g-dina Zorana Stanojevića o utiscima sa tog sastanka i razlozima posete i evo šta nam je on odgovorio:

"Poseta Ministra i Predsednika Nove Srbije bila je radnog karatera. Planirana je poseta opštini Aleksinac, a i mi smo se uklopili u tu posetu s obzirom da smo u kontaktu sa Predsednikom naše stranke i da smo ugovarali njegov skorašnji dolazak. Moj utisak je pozitivan i veoma jak s obzirom da Predsednika poznajem još od 2000. godine i da sam imao više kontakata sa njim, što u ličnim susretima, što u telefonskim razgovorima.  Predsednik Velimir  Ilić je izuzetno zadovoljan radom našeg odbora  jer prati naš rad i ima sve informacije o radu i aktivnostima našeg odbora. Podneo sam mu izveštaj o stanju u opštinsko odboru.

Veoma je zadovoljan našim radom i obećao je punu pomoć u daljem radu ovog odbora.
Prisutnima je je ukratko obrzložio trenutnu sitaciju u zemlji i društvu i njegovo viđenje postupka privatizacije i dovođenje stranih banaka. Osvrnuo se i na  težak položaj seljaka i agrara u zemlji. Svojim načinom izražavanja jasnim i i razumljivim narodnim rečnikom i svojim ponašanjem običnog i pristupačnog i komunikativnog čoveka oduševio je sve prisutne u sali. Nagovestio je i lokalne izbore za proleće. Nakon sastanka dobio sam smernice za dalji rad i njegovu punu podršku i pomoć što me posebno raduje, godi i mnogo mi znači za dalji rad.To je ujedno i dokaz da sam ispravno radio do sada.

Nakon toga pozvao me je da sa njim posetim fabriku Fahop koju je inače kupio
njegov sugrađanin i prijatelj g-din Rodoljub Popović. Sa mnom je pošao i član
našeg odbora g-Din Vladan Pavlović. U fabricu nas je dočekalo novo rukovodstvo sa gG-din Pericom Antovićem, glavnim za operativu, i g-dinom Bojanom Milčićem šefom proizvodnje.

Ljubazno su nam pokazali sve hale i videli smo da se u najveće radi na na pripremi za skori početak rada fabrike.   

Sve u svemu izuzetno sam zadovljan posetom Predsednika stranke i Ministra Velimira Ilića i time što je i on izuzetno zadovoljan radom stranke u Aleksincu što mi je više puta pomenuo. Ovo je za sve nas veliki podstrek u radu s obzirom
da nas na proleće čekaju lokalni izbori.

Na kraju posete izjavio je da će uskoro ponovo doći i das će se uvek rado odazvati  svim našim zahtevima i pozivima za posetu.

Komentara: 2


# Fahop NS Nova Srbija Zoran Stanojević ministar Rodoljub Popović Velimir Ilić Saša Milosavljević
@SrbijaNova @ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-0)

    điđi 04.09.2014.
    I gde se islo posle na krku i pice?

  • (+1) (-0)

    baki 01.10.2014.
    Bio sam u ovoj stranci u njenim zlatnim vremenima kad je na predsednickim izborima osvojeno 10 % glasova u upstini,posle toga se desilo isto sto se sa desava,ovaj sadasnji predsednik je tada bio neprimetan u stranci-niko i nista ali ocigledno da je naucio zanat od bivseg predsednika koji kada je trebalo da bude smenjen pozvao u pomoc nekog poslanika NS iz Nisa koji isto nije priznao statut stranke i naravno stranka se posle toga raspala i postala minorna, isto kao i sada,ostali su samo uvlakace i dupelisci...


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima