Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Miloš Petrović najaktivniji u kampanji za predsednika DS Aleksinac

rss

17.10.2013.

Iako izbori još nisu raspisani, kampanja u aleksinačkom DS-u je uveliko počela.

Miloš Petrović najaktivniji u kampanji za predsednika DS Aleksinac

Jedan od prvih aleksinačkih demokrata koji je objavio da će se kandidovati je Miloš Petrović, diplomirani inžinjer elektronike, i vlasnik firme AudioLab.

"Tako je. Imate dobre informacije, ja sam odavno u kampanji, za mene je kampanja uveliko počela. Imam dobar uvid u članstvo, znam dosta ljudi, tako da mi kampanja neće predstavljati neki problem. Zvuči neskromno, ali istinito, siguran sam u svoju pobedu"

U cilju da saznamo kakvo je raspoloženje, i ko ima najveće šanse za uspeh, pozvali smo pojedine članove Demokratske stranke u Aleksincu.

Nebojša Marković Markoni, dugogodišnji demokrata i jedan od osnivača DS u Aleksincu, kaže da nije aktivno uključen u kampanju, ali da će u svakom slučaju pratiti dešavanja u stranci. 

Jedini ko je bio odlučan u odgovoru koga treba podržati je Goran Bojković, poznati aleksinački književnik koji je pomalo šaljivim tonom poručio "treba podržati fer i poštene izbore u stranci, a ako ima dobre volje siguran sam da će nakon izbora svi kandidati sesti za sto i zajedno raditi u interesu razvoja Aleksinca, a pogotovu mog Aleksinačkog rudnika."

 

Komentara: 0


# Miloš Petrović kampanja Nebojša Marković
@markonial @ 

[ Dodaj komentar ]