Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Koja je nabolja funkcija u lokalnoj vlasti?

rss

25.07.2014. D. Ostojić

Biti zamenik predsednika skupštine opštine Aleksinac je definitivno najbolja funkcija u lokalnoj vlasti. Zasedanja skupštine su jednom u dva meseca, i tu sednicu najčešće priprema i vodi predsednik, tako da posao i nije nešto naporan. Ono što je takođe lepo jeste i mesečna plata.

Koja je nabolja funkcija u lokalnoj vlasti?

Svakog meseca zamenik predsednika skupštine opštine Aleksinac Momčilo Antanasković primi 85.000 dinara.

Uz tu platu zamenik ima svoju kancelariju, službeni telefon i mogućnost korišćena auta po potrebi.

Ukoliko se desi neki službeni put, na 85.000 dinara sledi i službeni dodatak u vidu dnevnice.

Momčila Antanaskovića su mnogi napadali, i pričali da je nesposoban političar i neuspešan, ali je on to na neki načim mnogima demantovao. Momčilo Antanasković se već godinama nalazi na vlasti, ovoga puta kao četvrti čovek po hijerarhiji vlasti u opštini Aleksinac.

 

Komentara: 6


# opština skupština Momčilo Antanasković plata
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+5) (-8)

  Nebitan 25.07.2014.
  Dusane jel samo ti pises zato sto ti dosadno?

 • (+7) (-5)

  nebitni 25.07.2014.
  a jel ti citas jel ti dosadno?
  ili te ova vest,ili cifra...ili covek koji toliko zaradjuje,uznemirila?

 • (+21) (-0)

  Ima Obraz ko Djon 25.07.2014.
  Sram ga bilo, promenio je 10 stranke

 • (+8) (-0)

  Goran 25.07.2014.
  Bitno da se dešava nešto.

 • (+11) (-0)

  Gradjanin pokorni. 25.07.2014.
  Gore pomenuti gospodin nije promenio 10 stranaka nego svega 4.I nije ni najjmanje naivan niti za potcenjivanje jer je sa srednjom skolskom spremom vec godinama u Opstini faktor koji drzi tas za formiranje vlasti.Penzija u koju ce otici za par godina bice daleko veca nego doktorima i drugim akademskim gradjanima a jedan drugi politicar iz ovog malog gradica koji je propao po svim parametrima , sa visom skolom je i dva stana zaradio na slican nacin i podebeo bankovni konto.Za to vreme, dok ponavljaci i srednjoskolci vode Opstinu zajedno sa procesuiranim licima i notornim pijancima, Opstina Aleksinac belezi neslavne rekorde po vise pitanja ,a jedan od njih je da je vise puta bila za poslednjih godinu dana u crnim hronikama nego u poslednjih 10.Sto se tice procenta nezaposlenih ,tu je prica kristalno jasna, dok ne krene sa izgradnjom plovnog kanala Morava/Vardar/Egej (TEK STO NIJE) od smanjenja nezaposlenosti nema nista.Mada i sa eksploatacijom skriljaca bi se moglo krenuti al se to ceka za naredne izbore(nije nego) da se izvadi kao kec iz rukava.Rezime.Uz plato.silne automobile kupljene o trosku poreskih obveznika,opstinski wc koji je vec postao urbana legenda na nivou Srbije, mi imamo u Aleksincu mnogo veci problem nego sto se to da i naslutiti.Ogroman broj penzionera sa svojim skromnim primanjima izdrzava svoje unuke i snaje,sinove ,sve dok bioloski to moze.Predstojece smanjenje ionako niskih penzija i plata bice stravican udar na ionako osiromasen narod ali to mora biti nauk da se na izbore ne ide verujuci reklamama i bilbordima nego treba ukljuciti mozak koji je dobrano anesteziran serijama kriminalno niskog kvaliteta i emisijama televizije koja bi trebala biti zabranjena zbog genocida nad sopstvenim narodom.Gospodin koga ste pomenuli je iskoristio mudro, kao i mnogi drugi, naivnost glasaca i na laksi nacin obezbedio svoju i egzistenciju svoje porodice .Ne zamerite ni njemu niti drugima,mislite o tome ko je njima to omogucio.

 • (+9) (-0)

  dzeki 26.07.2014.
  to je covek koji nam je na zboru u empi pricao da je bolje da odemo u stecaj i da ne treba da se toga plasimo . mnogo sposoban covek treba ga j ..... da se razmnozava .


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}