Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Impressio

rss

14.12.2014. OODS Aleksinac

Niz neuspešnih i neorganizovanih poduhvata sadašnje Aleksinačke vlasti dobili su svoju krunu. Pomalo smo zatečeni „borbom“ protiv korupcije i „nenamenskom trošenju“ para građana opštine Aleksinac koja u Aleksincu nikako da dotakne i samu Vlast.

Impressio

Demokratska stranka u Aleksincu, poziva Državne organe, da preispitaju navode sajta www.aleksinac.net o „fontani neostvarenih želja“ ispred Doma Kulture u Aleksincu i ako se navodi sajta pokažu istinitim, pokrene krivični postupak protiv odgovornih lica, ali i da Inženjerska komora Srbije dovede u pitanje licence izvođača radova kao i nadzornog organa. Zahtevamo da se preispita i odgovornost onih koji učestvuju u prikrivanju ovih činjenica, same Vlasti, te da se i oni kazne u skladu sa Zakonom.

Veoma smo začuđeni da se ovaj slučaj izgubio u mnoštvu „dešavanja“, ali nam nekako bode oči cifra od 40.000 €, za koju prosečan radnik u Aleksincu treba da radi jedno 100 meseci.

Da li će se aktivirati bankarska garancija u ovom slučaju? Da li je garancija bila i predviđena? Neko će možda i reći kako za beton i kamen niko ne uzima bankarsku garanciju, ali je očigledno, da je bankarska garancija u Aleksincu potrebna i za to.

I na kraju, impressio, za neke, utisak, Vlast je ta koja može i ima, ali nekako OVA NE UME.
 


# DS plato dom kulture fontana
@demokrate @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima