Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

I Dveri započele kampanju u Aleksincu

rss

05.02.2014.

Po mišljenju mnogih Dveri se bore u političkoj areni poštujući korene svojih ideja, naroda i Srpske pravoslavne crkve.

I Dveri započele kampanju u Aleksincu

Političke kombinatorike i borba za suvi interes su od srpske političke scene napravili kupleraj. Ideologija se više i ne spominje. Programi stranaka se ne čitaju, danas može svako sa svakim i u koaliciju i van koalicije.

Pokret koji se izdvaja, bar po modelu svog aktivizma jesu Dveri. Po mišljenju mnogih Dveri se bore u političkoj areni poštujući korene svojih ideja, naroda i Srpske pravoslavne crkve. Aktivista ovog pokreta u Aleksincu, Marko Radulović za Aleksinac.Net kaže:

"Svoje aktivnosti smo započeli molitvom za Božju pomoć. Danas sam posetio manastir Sveti Stefan u Lipovcu kod Aleksinca.  Od oca Dionisija sam zatražio i dobio blagoslov za svoje ideje i delovanje i pomolio se za sve saborce i sve srpske rodoljube koji se kroz svoj rad i zalaganje istinski bore za očuvanje srpskog nacionalnog bića. Koristim priliku da zahvalim portalu Aleksinac.Net što redovno prati naše aktivnosti.
Povereništvo Dveri u Aleksincu će organizovati prikupljanje potpisa za našu parlamentarnu listu sutra i prekosutra (četvrtak i petak, 6. i 7. februar) u klubu Društva srpsko-ruskog prijateljstva "Rajevski-Vronjski" u ulici Dušana Trivunca br. 16, u periodu od 10-18 časova.Pozivam sve Vaše čitaoce koji podržavaju politiku Dveri da dođu i daju nam podršku svojim potpisom."


# Dveri Marko Radulović Sveti Stefan Aleksinac.Net Dušana Trivunca
@SPDveri @aleksinacnet @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima