Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Dveri: Zašto je Kirbi malo nervozan?

rss

18.09.2014. Informativna služba Dveri

Zašto ste, gospodine Kirbi, nervozni oko dolaska Vladimira Putina u Beograd?

 

 

           Kako ste zaboravili da bez obzira na svoju veliku moć još uvek niste ni predsednik ni premijer  Srbije već samo izaslanik druge države?Da li je činjenica da vas mnogi smatraju kolonijalnim upravnikom  pomutila vaše diplomatsko rasuđivanje? Kako se desilo da diplomata vašeg ranga  reaguje toliko nedipolomatski iskazujući javno svoju želju da predstavnik druge velike države ne treba da dođe u Srbiju? Da li jer razlog gubitka vašeg diplomatskog manira taj što je Vladimir Putin najpopularniji svetski državnik u Srbiji i svetu i što je on glavna prepreka američke hegemonije?

            Ili je vaša nervoza rezultat činjenice  da je Vladimir Putin predstavnik države koja nikada nije bombardovala Srbiju? Ili ste, pak,  nervozni jer je Putin predstavnik države koja nije priznala nezavisnost Kosova odnosno zato što u Beograd  dolazi predstavnik države koja Srbiji nije uvodila sankcije i koja Srbiju nikad nije ucenjivala? Da li ste možda nervozni jer je Vladimir Putin predstavnik države koja je iskreni prijatelj Srbije?

Zbog čega god da ste vi nervozni – (ne želimo da se dalje upuštamo u vaše psihološko emotivne motive)  činjenica je da je Vladimir Putin predstavnik države koja je imala i ima prema Srbiji  odnos koji je dijametralno suprotan od države koju vi predstavljate. 

            Zato su svi razlozi vaše nervoze odlični razlozi zbog kojih je Vladimir Putin DOBRODOŠAO  u Beograd 20. oktobra.

            Činjenica je da Rusi dolaze.

 

Informativna služba Dveri


# Beograd Vladimir Putin
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima