Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Dveri počele kampanju na lokalu

rss

24.11.2014. Povereništvo Dveri - Aleksinac

Saopštenje sa sastanka povereništva Dveri u Aleksincu

Dveri počele kampanju na lokalu

Na sastanku povereništva Dveri u Aleksincu, održanom 24.11.2014. godine, odlučeno je da kancelarija Dveri u ulici Dušana Trivunca br. 44 otvori svoja vrata za građane subotom od 10 do 14 časova. Dveri pozivaju građane da se upoznaju sa našim programom lokalnog ekonomskog razvoja i da uzmu učešće u rešavanju problema naše zajednice.

Povereništvo je usvojilo smernice lokalnog programa koji je uglavnom zasnovan na socijalnoj politici, razvoju poljoprivrede i očuvanju prirodnih resursa naše opštine.

Povodom aktuelnog raskopavanja ulica u Aleksincu i saobraćajnog kolapsa koji je time stvoren, stav Dveri je da je zamena starih azbestnih cevi dobra i neophodna i da bi u tom cilju građani i istrpeli torturu i haos koji su izvođači radova izazvali, ali stav Povereništva je da je mnogo važnije da opštinska vlast obelodani detalje ugovora sa nemačkom KFV bankom a naročito: koliko se opština Aleksinac zadužuje, koliko koštaju radovi i koja će biti cena vode koju će građani morati da plaćaju jer postojeća cena vode već predstavlja veliki namet stanovništvu.

Ukoliko vlast u narednom periodu ne stavi na uvid građanima detalje ovog ugovora, Dveri će detalje na uvid zatražiti na osnovu Zakona o dostupnosti informacija od javnog značaja.


# opština saobraćaj Dveri vodovod kampanja Dušana Trivunca
@SPDveri @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima