Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Dveri - moderna srpska politička organizacija za 21.vek

rss

21.11.2015. Srpski pokret DVERI Aleksinac

Povodom upisa Srpskog pokreta Dveri u registar političkih organizacija u Srbiji, Boško Obradović sa članovima Predsedništva i Političkog saveta Dveri priredio je svečani prijem u restoranu „Aeroklub” u Beogradu za preko stotinu prijatelja, predstavnika ambasada prijateljskih zemalja: Rusije, Kine i Sirije, javnih ličnosti iz sveta politike, nauke, kulture, privrede i medija.

Srpski pokret DVERI

Pravimo modernu srpsku političku organizaciju za 21. vek.

Došlo je vreme u kome mora doći do smene političkih elita, do smene političkih generacija, posle 25 godina višestranačja u Srbiji.

Došlo je vreme za neke nove mlade ljude, za neke nove političke snage.  

Došlo je vreme za ljude koji iza sebe nemaju afere, nisu učestvovali u vlasti, nisu kupili diplome i što je najvažnije nisu otišli iz Srbije. Ostali su da se ovde bore, da ovde stvaraju svoje porodice, da ovde rađaju svoju decu, da ovde rade i privređuju i da se ovde izbore za jedan sistem vrednosti koji će vratiti porodicu na prvo mesto, koji će štititi naš duhovni, moralni i nacionalni identitet i koji će što je posebno važno, sprečiti da mi svi zajedno postanemo jeftina, nadničarska radna snaga kod stranih gazda, Arapa i Nemaca i da se ponovo domaći ekonomski interes vrati u prvi plan, a interesi stranaca i stranih investitora malo da odu u drugi plan. Ili ćemo biti svoji na svome ili ćemo postati kolonija i izgubiti poslednja prirodna i privredna bogatstva kojima raspolažemo, a samim tim i mogućnost da odlučujemo o sopstvenoj sudbini.

Pozivamo Vas!

http://www.dverisrpske.com/sr/dveri-na-delu/7430-dveri-prave-modernu-srpsku-politicku-organizaciju.html


# Kina Dveri Rusija Boško Obradović Sirija
@SPDveri @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima