Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Doljevac najnepopularniji, a Kuzmanović najpopularniji

rss

21.10.2012. Jovana Savić

Na sajtu Aleksinac net, tema lokalnih političkih dešavanja je postala sastavni deo svih razgovora u Aleksincu koji imaju bar malo tema vezanih za politiku u opštini.

Doljevac najnepopularniji, a Kuzmanović najpopularniji

Do sada je postavljeno preko 200 najrazličitijih komentara, u kojima se navode stavovi građana o političkim dešavanjima, ali i o lokalnim političarima. Tih 200 komentara bilo je dovoljno da se uradi jedna nezvanična analiza o popularnosti aleksinačkih političara.

Evo šta je analiza pokazala. Najveći broj negativnih komentara dobio je Milan Veljković, predsednik OO DS Aleksinac , za koga je bilo preko 90 negativnh komentara i samo 2 pozitivna. Na drugom mestu nepopularnih političara našla se Aleksandra Simić, potpredsednica OO SNS Aleksinac, zbog čijih su negativnih komentara administratori sajta morali da obustave opciju komentarisanja vesti, punih 10 dana. Za Aleksandru Simić bilo je 69 negativnih komentara i nijedan pozitivan. Na trećem mestu se našao Ivan Dimić, predsednik OO DSS Aleksinac, koji je imao 42 negativna komentara i 11 pozitivnih.

Analiza je pokazala i ko su političari sa najmanje negativnih komentara i tu slavnu poziciju su zauzeli Aca Kuzmanović za koga postoji samo jedan negativan komentar. A drugo mesto dele Čedomir Rakić iz SPS-a i Grujica Veljković iz URS-a.

Ovo nezvanično istraživanje je pokazalo zanimljiv podatak, da je i najnepopularniji i najpopularniji političar iz redova DS-a.


# Aleksandra Simić Ivan Dimić Čedomir Rakić Milan Veljković Grujica Veljković Aleksinac.Net
@aleksinacnet @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima