Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Članovi Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke obišli Kraljevo, Žitkovac i Prćilovicu

rss

15.04.2016.

I pored lošeg vremena veliki broj pristalica Srpske radikalne stranke okupio se na tribinama koje je organizovao Opštinski odbor.

Članovi Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke obišli Kraljevo, Žitkovac i Prćilovicu

Meštani Kraljeva žalili su se kako nemaju trotoare, da im je zbog toga ugrožena bezbednost dece na putu do škole i da čim padne kiša gaze blato. Ogroman problem meštanima jeste seosko groblje, na kome više nema mesta za sahranjivanje. Obraćali su se, kažu, opštini više puta, ali problem nije rešen.

Meštani Žitkovca imaju problem sa atmosferskom kanalizacijom i barom u koju se istakaju cisterne sa fekalijama iz septičkih jama. Kažu da je bara izvor zaraze, da je poput tempirane bombe i da je pitanje trenutka kada će se javiti epidemija žutice. Uređenje seoskog groblja je i ovde problem. Kažu da su skoro vandali uništili više nadgrobnih spomenika i da bi neko morao da se ozbiljno pozabavi ovim problemima, a ne da se sve završi na obećanjima.

Meštani Prćilovice su ogorčeni na predsednika opštine koji ni jednom nije došao da ih makar poseti, kad već ništa za njih nije uradio, jer su jedno od većih naseljenih mesta naše opštine. Primetili su da se lokalna vlast seti Prćilovice samo uoči izbora, o čemu svedoči i skorašnje ravnjanje puteva. Žalili su se i na odbornike koji ih predstavljaju u Skupštini opštine Aleksinac. Prćilovica je jedno od retkih mesta koje ima odbornike u obe vladajuće stranke, i u SNS-u i SPS-u. Meštani su ogorčeni na njihov rad jer ništa nisu uradili za svoje mesto, već su samo gledali svoje lične interese.

U svim mestima meštani su potvrdili da se sve veći broj njihovih komšija javno izjašnjava da će podržati listu Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka jer se na listi nalaze vredni i pošteni ljudi koji nisu u stranci zbog koristi već zato što veruju u ideju i program stranke i žele bolju budućnost za svoje sugrađane.

24. aprila izađimo na birališta u što većem broju i vratimo Srbiju u sigurne ruke!

Komentara: 1


# SRS Žitkovac Prćilovica Vojislav Šešelj izbori Kraljevo škole
@SRS_info @ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Branko 16.04.2016.
    E oni ce sve da naprave.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima