Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Cenzura na ALT-u

rss

10.12.2014. D. Ostojić

U ponedeljak 8. decembra održana je 26.sednica Skupštine opštine Aleksinac.
Na Alt televiziji ponovo nije bilo snimka sednice.

Cenzura na ALT-u

Jedino su emitovana izlaganja predsednika opštine i direktora Direkcije, sve drugo što se dešavalo na sednici je ponovo cenzurisano.

Višegodišnja praksa da se na Alt kanalu emituje celokupni snimak svake sednice SO Aleksinac, koja nije menjana bez obzira ko čini lokalnu vlast, prekinuta je prvi put posle sednice održane 11. septembra.

Na ovoj sednici odbornici opozicije su, između ostalog upozoravali da vlast namerno izaziva krizu u radu OŠ “Ljupče Nikolić“. Pojedini odbornici su iznosili ozbiljne optužbe na račun predsednika opštine Nenada Stankovića i direktora poljoprivredne škole Slavoljuba Veličkovića, vezano za kriminalne radnje prilikom izgradnje objekta škole na Vojničkom putu.

Sve to je izgleda nije bilo po volji uređivačkom kolegijumu Alta, pa je zabranjeno da se snimak sednice emituje.

Sada se ista stvar ponavlja. Iako je ekipa Alt televizije pratila i snimila čitav tok sednice, rukovodstvo ove medijske kuće je zabranilo da se emituje bilo šta osim govora predsednika opštine.

Da podsetimo, u poslednje dve i po godine od kada je urednik Alta Aleksandra Simić, inače potpredsednik OO SNS Aleksinac, nijedan predstavnik stranaka opozicije nije gostovao u programu Alt kanala.

 

Komentara: 5


# Aleksandra Simić Alt TV skupština škole cenzura SO Aleksinac
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+6) (-14)

  sudnji dan 11.12.2014.
  pa dal ste bre dosmanlije normalni ko da vas slusa . U pravu su sto ne prenose sednicu na kojoji zubari prisustvuju. Jer je opozicija toliko pokvarena da su poceli i zubi da im se kvare.

 • (+0) (-0)

  Hvala bogu!!! 11.12.2014.
  Sreca pa postoji ovaj sajt,koliko toliko da moze da obavesti ljude ove opstine o desavanjima.Cak i kada je nekada Milovan Radovanovic i njegovi radikali bili vlasnici Alt kanala ,nije bilo ovoga.Ovo nema veze sa demokratijom.Saska Simic i Danijela Petkovic vode ovu opstinu i pomocnici su predsednika opstine.Molimo boga da ovo traje sto krace,inace tesko nama!

 • (+10) (-2)

  obavesten 11.12.2014.
  ovaj put nisu puštali ni vlast ni opoziciju. samo nešin izveštaj o radu i muju kratko nešto obrazlaže. inače mnogo bi bilo glupo da su puštali krnje replike - da vlast balavi a opozicija ne može da odgovori - i nije tačno da su bili skroz zabranjivani kad su bili opozicija i to vanparlamentarna. pušo alt njihova obraćanja po 5 minuta! sećam se kad prvulović čitao neke gluposti a u pokušaju da bude duhovit ispo smešan...da, i to bili vanparlamentarni. Milovan ih nije puštao baš sa obrazloženjem da su vanparlamentarna lokalna stranka, al su ipak jedno vreme išli. posle nisu valjda smenili urednika el direktora ne sećam se. znači nisu gostovali u emisjijama la ipak se pojavljivali..neši i saški tad bila puna usta demokratije, čepili se u najveće asad šta je ovo? kako ih bre nije sramota

 • (+21) (-3)

  Demokrata 11.12.2014.
  NIJE ZABRANJEN SAJT, TO JE NEMOGUĆE, NEGO JE ZABRANJENA UPOTREBA IMENA ALE4KSINAC U NAZIVU SAJTA I TO SA NAJGLUPLJIM MOGUĆIM OBRAZLOŽENJEM PREDSEDNIKA NEŠE KOMPJUTEROFOBA. ON JE REKAO DA LJUDI MEŠAJU ZVANIČNI OPŠTINSKI SAJT I ALEKSINAC.NET! TIME JE UVRE4DIO INTELIGENCIJU GRAĐANA, A POHVALIO GLUPOST NAPREDNJAKIA JER JEDINO ONI MOGU DA MEŠAJU SAJTOVE. DA SE JA PITAM DAO BI IM DA MEŠAJU MALTER

 • (+8) (-2)

  jelow 11.12.2014.
  Na ALT televiziju nece da gledate drenovacku kumoviziju !


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}