PolitikaPolitika
Pretraga
cirilica | latinica

Politika

<< < 3  4  5  6  7  8  9  10 > >>Ukupno: 797  Prikazano: 51 - 60

Opozicija sprečila skriveno povećanje plata opštinskih funkcionera

29.11.2016

Na juče održanoj sednici Skupštine opštine Aleksinac odbornici su usvojili izveštaj o prihodima i rashodima budžeta, ali je najviše polemike vođeno oko Odluke o koeficijentima za obračun i isplatu plata izabranih i postavljenih lica u organima opštine Aleksinac, kojim se nezakonito uvećava plata predsedniku Skupštine opštine i zameniku presednika opštine

opširnije

Komentara: 31

Prikupljanje potpisa za promenu ustava Srbije

22.11.2016

Udruženje kraljevine Srbije i poodbor u Aleksincu počeli su sa prikupljanjem potpisa za promenu ustava Srbije.

opširnije

Komentara: 2

Saopštenje Pokreta socijalista povodom 3 kongresa

10.11.2016

Pokret Socijalista s ponosom najavljuje III po redu kongres pod sloganom POKRET koji će biti održan 20. novembra u centru „Sava“ i na kom će biti predstavljeni dosadašnji rad partije, planovi i budući ciljevi kao i konstituisanje rukovodstvenog tela partije. Čast nam je što smo u proteklih osam godina, zajedno sa našim predsednikom Aleksandrom Vulinom, borbeno i bez posustajanja branili ono pravo, lepše, lice Srbije. Nastavljamo dalje u sprovođenju naših levičarskih ideja! Uz podršku…

opširnije

Komentara: 1

Opozicija nezadovoljna nakon posete ministara Aleksincu

21.10.2016

Aleksinac je ovih dana posetilo nekoliko ministara, kao i premijer Aleksandar Vučić. O ovim posetama različite utiske imaju predstavnici aleksinačke vlasti i opozicije.

opširnije

Komentara: 2

Izborna skupština Ujedinjene seljačke stranke

18.10.2016

U nedelju 16. oktobra 2016. održana je Peta redovna izborna skupština Ujedinjene seljačke stranke, na kojoj je prisustvovalo više od sto delegata ove stranke iz cele Srbije.

opširnije

Komentara: 0

Saopštenje Pokreta socijalista povodom 5. oktobra

Slaviša Jovanović 05.10.2016

Prošlo je 16. godina od dana koga se sećamo samo po tome što su tada zapaljene Skupština i Televizija, prebijani novinari i kalašnjikovima osvajana vlast.

opširnije

Komentara: 1

Skupštinski maraton: Žustra rasprava vlasti i opozicije

Radio Aleksinac 29.09.2016

I ova sednica Skupštine opštine Aleksinac protekla u žestokim tonovima, ali su predlozi opozicije odbačeni preglasavanjem.

opširnije

Komentara: 1

Lutovac u Aleksincu u kampanji za predsednika DS

15.09.2016

Zoran Lutovac je u kampanji kao kandidat za mesto predsednika Demokratske stranke. U okviru kampanje je svratio u Aleksinac, a naš saradnik je uradio intervju sa njim.

opširnije

Komentara: 0

Nova stranka: Nušićevi junaci na naprednjački način

Nova stranka 10.09.2016

Ako za nešto treba odati počast naprednjačkim kadrovima, to je njihova nadahnutost komediografskim radom Branislava Nušića. Zahvaljujući njima, Nušićevi junaci i dalje žive – doslovce, a za najnoviju „adaptaciju“ kolekcije komičnih dela zaslužna je opštinska uprava u Aleksincu, stoji u saopštenju Nove stranke.

opširnije

Komentara: 2

APP nastavlja sa akcijama

05.09.2016

Tribina o zdravoj ishrani u Sokobanji u organizaciji APP Aleksinac U nedelju 4. septembra od 19 časova u Sokobanji, u Amfiteatru Zavičajnog muzeja održana Tribina o zdravoj ishrani i promocija knjige “Ishrana ljudi”. Knjigu su napisali Aleksinčani, Nevena i Saša Stanojević, a recenziju uradili prof. dr Nebojša Milosavljević i dr Marko Jovanović. Tribina o zdravoj ishrani, dr Marko Jovanović Uz promociju knjige promocija knjige “Ishrana ljudi”, održana je i tribina o zdravoj…

opširnije

Komentara: 1

<< < 3  4  5  6  7  8  9  10 > >>Ukupno: 797  Prikazano: 51 - 60