Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Politika




<<<23456>>>Ukupno: 856  Displaying: 31 - 40

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke počeo prikupljanje potpisa za lokalne izbore

02.06.2020.

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke u Aleksincu poziva sve svoje članove i simpatizere da potpisom pruže podršku na izbornoj listi za lokalne izbore.

Opširnije

Komentara: 0

U okviru predizborne kampanje dr Vojislav Šešelj će posetiti Aleksinac

29.05.2020.

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke u Aleksincu obaveštava građane opštine Aleksinac, kao i sve svoje članove i simpatizere da će prof. dr Vojislav Šešelj posetiti Aleksinac u sklopu kampanje za republičke izbore.

Opširnije

Komentara: 0

Opštinski odbor Ruske stranke počeo prikupljanje potpisa za parlamentarne izbore

28.05.2020.

Opštinski odbor Ruske stranke poziva sve zainteresovane građane da im pruže podršku i da budu njihovi kontrolori na predstojećim izborima.

Opširnije

Komentara: 1

Koaliciji za opštinu Aleksinac potrebni kontrolori za izbore

Aleksinac.net 27.05.2020.

Koalicija za opštinu Aleksinac poziva sve građane opštine Aleksinac da se prijave za kontrolore za dan izbora. Dnevnica izbornih kontrolora biće 1500 dinara.

Opširnije

Komentara: 0

OO SRS obeležava krsnu slavu Sveta Tri Jerarha

11.02.2020.

Povodom obeležavanja Krsne slave Srpske radikalne stranke, Sveta Tri Jerarha, Opštinski odbor Srpske radikalne stranke u Aleksincu poziva sve svoje članove i simpatizere da prisustvuju sečenju slavskog kolača u sredu, 12.02.2020. godine sa početkom u 10 časova u crkvi Svetog Nikole u Aleksincu.

Opširnije

Komentara: 0

Saopštenje OO PS zbog problema u autobuskom prevozu

06.02.2020.

Problemi sa „Niš ekspresom“ oko prevoza građana opštine Aleksinac, traje dugi niz godina. Njihovo monopolističko ponašanje prevazilazi sve mere i granice tolerancije. Početkom svakog školskog raspusta i praznika ukidaju brojne linije, a mesečne karte za radnički prevoz i dalje prodaju i ako prevoza nema, što znači uzimaju pare, a ne obavljaju prevoz.

Opširnije

Komentara: 1

Reagovanje OO SRS povodom problema autobuskog prevoza

05.02.2020.

Obzirom da se problem autobuskog prevoza javlja početkom svakog školskog raspusta u pojedinim selima Opštine Aleksinac (Beli Breg, Donji Krupac, Gornji Krupac, Rsovac, Vrelo, Prekonozi), Opštinski odbor Srpske radikalne stranke u Aleksincu poziva lokalne vlastodržce da što hitnije reše ovaj problem.

Opširnije

Komentara: 0

Pokret Socijalista: Danas je Vidovdan

28.06.2019.

OO PS Aleksinac želi da svoje sugrađane podseti na dan koji je veliki istorijski i verski datum, koji je simbol Srbije i srpstva, na dan kada je pre 18 god. drug SLOBODAN MILOŠEVIĆ, birani predsednik Srbije i SRJ otet i helikopterom isporučen Hagu. On je prvi predsednik jedne suverene države u Svetu koji je isporučen da mu sudi inostranstvo, a koga je tadašnja marionetska vlast Demokratska Opozicija Srbije (tzv.DOS) izručila sudu Amerike, Engleske i Nemačke, nesluteći da se neće suditi…

Opširnije

Komentara: 0

Zelena stranka: Stefanović da garantuje bezbednost aktivisti Ostojiću

Danas 31.05.2019.

Zelena stranka pozvala je tužilaštvo i policiju da u najkraćem roku otkriju počinioce koji su zapalili automobil stomatologa, novinara i aktiviste Dušana Ostojića, kao i da saopšti njihova imena javnosti i što pre ih uz odgovarajuću krivičnu prijavu predaju organima pravosuđa radi izricanja kazne.

Opširnije

Komentara: 0

Reagovanje OO SRS-a na početak uređenja glavne ulice

OO SRS 26.05.2019.

S obzirom da lokalna vlast nastavlja sa uređenjem glavne ulice, OO SRS Aleksinac, smatra da to u ovom trenutku ne bi trebalo da bude prioritet.

Opširnije

Komentara: 1

<<<23456>>>Ukupno: 856  Displaying: 31 - 40

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima