Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Politika

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 851  Displaying: 31 - 40

Saopštenje OO PS zbog problema u autobuskom prevozu

06.02.2020.

Problemi sa „Niš ekspresom“ oko prevoza građana opštine Aleksinac, traje dugi niz godina. Njihovo monopolističko ponašanje prevazilazi sve mere i granice tolerancije. Početkom svakog školskog raspusta i praznika ukidaju brojne linije, a mesečne karte za radnički prevoz i dalje prodaju i ako prevoza nema, što znači uzimaju pare, a ne obavljaju prevoz.

Opširnije

Komentara: 1

Reagovanje OO SRS povodom problema autobuskog prevoza

05.02.2020.

Obzirom da se problem autobuskog prevoza javlja početkom svakog školskog raspusta u pojedinim selima Opštine Aleksinac (Beli Breg, Donji Krupac, Gornji Krupac, Rsovac, Vrelo, Prekonozi), Opštinski odbor Srpske radikalne stranke u Aleksincu poziva lokalne vlastodržce da što hitnije reše ovaj problem.

Opširnije

Komentara: 0

Pokret Socijalista: Danas je Vidovdan

28.06.2019.

OO PS Aleksinac želi da svoje sugrađane podseti na dan koji je veliki istorijski i verski datum, koji je simbol Srbije i srpstva, na dan kada je pre 18 god. drug SLOBODAN MILOŠEVIĆ, birani predsednik Srbije i SRJ otet i helikopterom isporučen Hagu. On je prvi predsednik jedne suverene države u Svetu koji je isporučen da mu sudi inostranstvo, a koga je tadašnja marionetska vlast Demokratska Opozicija Srbije (tzv.DOS) izručila sudu Amerike, Engleske i Nemačke, nesluteći da se neće suditi…

Opširnije

Komentara: 0

Zelena stranka: Stefanović da garantuje bezbednost aktivisti Ostojiću

Danas 31.05.2019.

Zelena stranka pozvala je tužilaštvo i policiju da u najkraćem roku otkriju počinioce koji su zapalili automobil stomatologa, novinara i aktiviste Dušana Ostojića, kao i da saopšti njihova imena javnosti i što pre ih uz odgovarajuću krivičnu prijavu predaju organima pravosuđa radi izricanja kazne.

Opširnije

Komentara: 0

Reagovanje OO SRS-a na početak uređenja glavne ulice

OO SRS 26.05.2019.

S obzirom da lokalna vlast nastavlja sa uređenjem glavne ulice, OO SRS Aleksinac, smatra da to u ovom trenutku ne bi trebalo da bude prioritet.

Opširnije

Komentara: 1

SRS: Eliminisati izvršiteljsku mafiju

SRS 21.05.2019.

Srpska radikalna stranka je pokrenula veliku kampanju na prostoru čitave Srbije čiji je krajnji cilj ukidanje javnih, privatnih izvršitelja. Privatni izvršitelji su savremene dahije, koji deru kožu građanima naplaćujući izmišljene, protiv zakonite i protiv ustavne troškove.

Opširnije

Komentara: 4

Zelena stranka traži dokaze da su stručnjaci utvrdili da postoje razlozi za seču stabala u Aleksincu

Danas 10.05.2019.

Zelena stranka zatražila je od opštine Aleksinac da javnosti dostavi dokaze da su stručnjaci nesumnjivo utvrdili da postoje opravdani razlozi za seču 45 stabala u strogom centru tog grada, saopšteno je danas iz te stranke.

Opširnije

Komentara: 18

DS I DSS proslavile svoju slavu Đurđevdan

Tekst i foto: Dragan Vesić 07.05.2019.

Svoju slavu Đurđevdan, u ponedeljak 6. maja, proslavile su dve stranke, Demokratska stranka i Demokratska stranka Srbije.

Opširnije

Komentara: 3

Aleksinčanin član Centralne Otadžbinske Uprave Srpske Radikalne Stranke

27.04.2019.

Na jučerašnjoj sednici Nišavskog okružnog odbora Srpske Radikalne Stranke jednoglasno su izabrana dva člana Centralne Otadžbinske Uprave Srpske Radikalne Stranke (glavni odbor stranke).

Opširnije

Komentara: 3

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke u Aleksincu

Proverena vest 27.03.2019.

Reagovanje Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke u Aleksincu na najavljeno popločavanje pešačke zone.

Opširnije

Komentara: 6

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 851  Displaying: 31 - 40

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima