Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

10 godina Pokreta Socijalista

rss

17.07.2018. Dušan Ostojić

Pokret socijalista je u subotu 14. jula 2018 obeležio deset godina svog postojanja i rada u Domu omladine u Beogradu. Članovi opštinskog odbora iz Aleksinca su se odazvali pozivu.

10 godina Pokreta Socijalista

Obeležavanju jubileja prisustvovali su predstavnici koalicionih partnera u Vladi Republike Srbije, ministri: Nebojša Stefanović koji se obratio prisutnima, Zoran Đorđević, Aleksandar Antić i Bratislav Gašić direktor BIA, predstavnici ambasada Kine Li Mančang je pozdravio prisutne pozdravom „drugarice i drugovi“, Rusije, Venecuele i Palestine, Veselin Šljivančanin general u penziji i veliki broj zvanica iz zemlje i inosranstva.

Prisutnima se obratio predsednik Aleksandar Vulin sledećim rečima „Pokret socijalista je nastao pre deset godina kao potreba da se suprotstavimo pljačkaškoj privatizaciji, nenarodnoj vlasti Demokratske stranke, da se suprotstavimo vremenu kada su ambasadori odlučivali o svemu u ovoj zemlji, kada su komandovali vojskom, policijom, Bezbedonosno Informativnom Agencijom, kada su stranci odlučivali ko će živeti a ko neće, šta će se privatizovati, kada su pljačkali Srbiju, vremenu kada je izgledalo da se Srbija nikad neće promeniti“. Dodavši da „mi nismo najveći, najbrojniji partner SNS-a, ali najuporniji, najverniji i najtvrdoglaviji sigurno jesmo. Uz SNS i Aleksandra Vučića nastavićemo da se borimo da Srbija bude bolje mesto za život, sigurna, solidarna i vojno neutralna“.

Pokret socijalista kao partija borbene levice nastaviće da se bori za radnička prava i za prava svih ljudi koji žive od svog rada.

DO POBEDE!


# Pokret Socijalista Veselin Šljivančanin Aleksandar Vulin Bratislav Gašić Zoran Đorđević jubilej Aleksandar Antić Nebojša Stefanović Aleksandra Vučić
@poksocijalista @VulinAleksandar @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima