Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ovog vikenda delegacija opštine Lavrio u poseti Aleksincu

rss

24.09.2019. Izvor: Opština Aleksinac

U sklopu programa Evropa za građane i građanke 2014-2020, koji finansira Evropska unija delegacija grčke opštine Lavrio posetiće Aleksinac u periodu od 27. do 29. septembra 2019. godine.

Ovog vikenda delegacija opštine Lavrio u poseti Aleksincu

Projekat pod nazivom „Kultura kao most komunikacije i saradnje u ujedinjenoj Evropi“ ima za cilj da prikaže sveobuhvatni pristup kulturnoj saradnji između pobratimljenih gradova kako bi se dodatno promovisala saradnja na evropskom nivou.

U petak 27. septembra sa početkom u 19.00 časova u Velikoj sali Doma kulture nastupiće: Filharmonija opštine Lavrio, Aleksinački mešoviti hor "Šumatovac" i orkestar Muzičke škole "Vladimir Đorđević".

U subotu 28. septembra sa početkom u 19.00 časova nastupiće: KUD "Merak" Vukašinovac, GKUD "Aleksinac", ženski srednjoškolski folklor iz Keratee i Nemanja Stojanović iz Muzičke škole "Vladimir Đorđević".

U nedelju 29. septembra sa početkom u 10.00 časova u Gradskoj biblioteci "Vuk Karadžić" održaće se tribina na temu daljeg razvoja kulturne saradnje na kojoj će učestvovati predstavnici dveju opština.

 


# Aleksinac Šumatovac hor Vuk Karadžić biblioteka Vladimir Đorđević OMŠ Vukašinovac Vladimir Đorđević Merak KUD Lavrio
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima