Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Opština dobila novu organizacionu jedinicu

rss

29.12.2013. D. Ostojić

Opština Aleksinac sada ima novu organizacionu jedinicu, formirana je Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj. Načelnik ovog odeljenja je Danijela Petković, diplomirani pravnik.

Opština dobila novu organizacionu jedinicu

Danijela je do skoro bila sekretar skupštine, i nakon podnošenja ostavke postavljena je za načelnika novoformirane organizacione jedinice, Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za sada ima 4 radnika.

Na zvaničnom sajtu stoji da je delokrug rada Kancelarije "da prati konkurse i organizuje izradu projekata, podnosi predloge projekata na konkurse i prati njihovu realizaciju. Uspostavlja kontakte sa investitorima, centralnim institucijama i drugim subjektima nadležnim za ekonomski razvoj. Osmišljava i sprovodi privredne razvojne strategije. Vrši upravne poslove privatnog preduzetništva koji se odnosi na zadovoljenje  potreba građana u  oblasti zanatstva, trgovine, ugostiteljstva, turizma, saobraćaja  i drugih privrednih oblasti od značaja  za opštinu. Pruža stručnu pomoć  privatnim preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima pri otvaranju, realizaciji projekata i kredita, povezuje  ih sa agencijama za razvoj malih i srednjih preduzeća i regionalnim privrednim komorama."

 


# opština saobraćaj Danijela Petković KLER
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima