Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Sednica Opštinskog veća: utvrđen nacrt odluke o radnom vremenu trgovinskih, zanatskih i ugostiteljskih objekata

rss

22.10.2020. Opština Aleksinac

Sednicu je otvorio Dalibor Radičević, predsednik Opštinskog veća i konstatovao je da sednici prisustvuju svi članovi.

Sednica Opštinskog veća: utvrđen nacrt odluke o radnom vremenu trgovinskih, zanatskih i ugostiteljskih objekata

Na početku sednice utvrđen je nacrt odluke o utvrđivanju radnog vremena trgovinskih, zanatskih i ugostiteljskih objekata na teritoriji opštine Aleksinac, prema kojoj ugostiteljski objekti radnim danima mogu biti otvoreni od 07:00h do 00:00h, odnosno u vikendom od 07:00h do 01:00h, dok objekti koji se nalaze u kolektivnoj stambenoj zgradi od 06:00h do 23:00h, odnosno u danima vikenda od 07:00h do 00:00h.

Takođe, utvrđen je nacrt Odluke o pristupanju izradi Operativnog plana za odbranu od poplava za vode ll reda u opštini Aleksinac za 2021. godinu.

Članovi Opštinskog veća utvrđen je predlog izmene programa korišćenja sredstava za finansiranje unapređenja bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Aleksinac za 2020.godinu.

Utvrđen je predlog rešenja o dodeli 35 auto sedišta za decu u 2020.godini.

Aleksinački većnici utvrdili su predlog rešenja o davanju saglasnosti na odluku nadzornog odbora za JP za puteve i stambeno komunalnu delatnost opštine Aleksinac na cenovnik usluga na zimskom održavanju puteva, ulica i javnih površina.

Takođe, utvrdili su predlog rešenja o obrazovanju Komisije za sprovođenje postupka javnog nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.


# opština saobraćaj Dalibor Radičević
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima