Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Odgovor direktora Vodovoda u vezi isključenja igrališta u Subotincu

rss

14.08.2014.

Nakon što smo objavili tekst o isključenju tehničke vode sa muljnog ispusta u Subotincu, a za potrebe fudbalskog kluba, dobili smo i odgovor direktora Vodovoda, gospodina Dragiše Simića.

Odgovor direktora Vodovoda u vezi isključenja igrališta u Subotincu

Koristimo priliku da se g. Simiću zahvalimo na ekspeditivnosti i odluci za saradnju sa našim portalom. Pozivamo i ostale direktore javnih preduzeća i ustanova da slede primer Dragiše Simića.

Kako bismo izbegli svaku vrstu zloupotrebe, odgovor prenosimo u celosti.

"Priključak sa cevoovda sirove vode u Subotincu za fudbalski klub „Moravica“ iz Subotinca ne postoji u evidenciji priključaka, a utrošena voda se nikada nije plaćala. Možete proveriti u fudbalskom klubu „Moravica“ iz Subotinca da li imaju svu potrebnu dokumentaciju za pomenuti priključak.

Svi priključci na cevovod sirove vode predstavljaju opasnost po sigurnost cevovoda sirove vode, a samim tim i snabdevanja opštine Aleksinac kojim se snabdevaju oko 35.000 stanovnika. Odluka o javnom vodovodu i kanalizaciji opštine Aleksinac objavljena u Službenom glasniku br. 12 od 24.9.2013. godine u članu 63 definisano je pomenuto isključenje. Osim toga, JKP „Vodovod i kanalizacija“ svakog meseca plaća taksu za zahvaćenu sirovu vodu Ministarstvu poljoprivrede, šumarstava i vodoprivrede.

Direktor Dragiša Simić"

 


# voda Subotinac Dragiša Simić Moravica FK Vodovod JP
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima