Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Novogodišnja priredba povodom otvaranja novih prostorija OŠ "Smeh i suza"

rss

29.12.2014.

Učenici i nastavnici Osnovne škole "Smeh i suza" imali su razloga za slavlje.
Svečano je otvoren dograđeni i renovirani objekat koji je namenjen deci sa višestrukim smetnjama u razvoju u koji je lokalna samouprava Aleksinca uložila oko 5,5 miliona dinara.

Novogodišnja priredba povodom otvaranja novih prostorija OŠ "Smeh i suza"

Pored rampe za prilaz namenjene invalidnim licima, izgrađena je namenska učionica za rad sa decom sa višestrukim smetnjama, pet toaletnih prostorija uključujuči i one namenjene invalidnim licima; rekosatruiasana je digitalna učionica, nastavnička zbornica i čajna kuhinja, a napokon su stručne službe i uprava škole dobile odgovarajući radni prostor.

Krunu svečanosti činio je novogodišnji kulturno- zabavni program i izložba učeničkih radova. Naravno, nije izostao ni Deda Mraz koji je učenicima podelio novogodišnje paketiće koje su obezbedili Banka "Inteza", "Dunav osiguranje", nemačka firma "Adra" i, u okviru inkluzivne saradnje dveju škola, OŠ "Aca Sinadinović" iz Loćike.

Svečanom otvaranju ovog objekta prisustvovali su predsednik opštine Nenad Stanković, načelnik opštinske uprave Dejan Milošević i načelnik odeljenja za opštu upravu i društvene delatnosti Dragan Jovanović.  

Fejsbuk profil OŠ "Smeh i suza"

Komentara: 2


# predsednik opštine Dejan Milošević škole Nenad Stanković izložba Smeh i suza OŠ Dragan Jovanović Deda Mraz
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+19) (-3)

    Boban 29.12.2014.
    Kada vidim predsednika obucenog kao Paja iz kamiondzija pomislim da sam okruzen budalama ali to verovatno misle i budale.

  • (+11) (-2)

    jelow 30.12.2014.
    Vise mi lici na nekog iz Otpisani


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}