Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Komunalci kupili nov sportski auto

rss

21.12.2012. Izvor: Aleksinčani.info, Pravda

Iako je zaista velika hajka na javnu potrošnju, za Komunalne usluge u Aleksincu, nema većih problema kada je u pitanju kupovina novih automobila.

Komunalci kupili nov sportski auto

Za potrebe menadžmenta komunalnih usluga kupljen je nov auto marke Hundai elantra. Reč je o sportskoj verziji automobilla plaćenoj 17.000 evra.

- Tačno je da je kupljen nov auto, ali koliko god to bilo nepopularno moram vam reći, da je bilo i potrebe za tom kupovinom jer je stari auto bio već star, više od deset godina, i nije bio toliko pouzdan, često se i kvario. – reči su jednog od radnika uprave Komunalnog preduzeća.

Građani s druge strane smatraju da je potpuno nepotrebno kupovati nov auto za komunalno preduzeće i da je pametnije bilo taj nova uložiti u kupovini kamiona za odvoz smeća.

- Stvarno je sramota, da kupuju nov sportski auto, a u isto vreme u Aleksincu nema kamiona koji bi odvozili smeće sa divljih deponija. Bolje da su za taj novac kupili jedan polovan kamion smećar nego što su dali 17.000 evra za sportski auto u kome će se voziti direktor i par odabranih rukovodioca. – naglašava Saša Stojanović, stanovniik aleksinačkog naselja Palilula.



# Komunalne usluge JP automobil
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima