Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Klizanje od petka?

rss

09.01.2013.

Dugo najavljivano i promovisano klizalište će po svemu sudeći početi sa radom u petak.

Vremenski uslovi pogodovali su nedostatku kvalitetne opreme, tako da se očekuje da ledena ploča bude spremna u petak.

Svečano otvaranje će se desiti za doček Nove godine po pravoslavnom kalendaru.

Klizanje od petka?

Kako trenutne vremenske prilike pogoduju formiranju ledene ploče na klizalištu "Ledena čarolija", u petak, 11. januara, u 10 časova, ono će i zvanično početi sa radom, stoji u saopštenju na fejsbuk profilu opštine Aleksinac.

Klizalište "Ledena čarolija" u naredna dva meseca biće stacionirano na Terenu za male sportove "TAŠ" u Aleksincu. Površine je 15 x 25 metara, i poklon je lokalne samouprave svim ljubiteljima ovog rekreativnog sporta. Cena sata na ledu iznosi 100 dinara, dok će iznajmljivanje klizaljki koštati 50 dinara. Za one najmlađe obavezno je prisustvo roditelja, dok će odrasli klizati na sopstvenu odgovornost.

Svečano otvaranje klizališta "Ledena čarolija" zakazano je za nedelju, 13. januar, u 19 časova, kada će u organizaciji Skupštine opštine Aleksinac biti upriličen i doček Srpske Nove godine.

Stručni saradnik u OTIS-u Goran Nikolov je za Radio Aleksinac potvrdio da se čitav proces privodi kraju i napomenuo da sve zaljubljenike u ovaj zimski sport uskoro očekuju nova iznenađenja i novi sadržaji.

video...

Komentara: 0


# Radio Aleksinac Novi Sad
@ 

[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}