Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Izložba "Vina i narodnih umotvorina"

rss

14.02.2023. Nikola Mitić

U organizaciji udruženja Građana "Radinost" i Ustanove za odmor i rekreaciju "Lipovac" zvanično je otvorena izložba povodom dana vina i ljubavi. Izložba je postavljena u info-centru preko puta Pošte.

Izložba "Vina i narodnih umotvorina"

U centru šetališta našeg grada, bogat izbor narodnih umotvorina i vina biće izložen od 13. 02. 2023. do 18. 02. 2023. Godine u vremenskom periodu od 09.00 do 16.00 sati.

Pre samog otvaranja izložbe prisutnima se obratio Dragan Ristić ispred udruženja građana Radinost, a Ninoslav Miljković je govorio o radu i samoj vinariji "Todorović" iz Lipovca kod Ražnja.

Izložbu je svečano otvorio Svetislav Vidanović jedan od osnivača i veliki prijatelj ovog udruženja. - Pozivamo naše sugrađane da dođu i posete ovu izložbu koja je posvećena narodnim umotvorinama i vinu, povodom dana ljubavi odnosno praznika Sv. Trifun. - rekao je Dragan Ristić, član udruženja građana "Radinost".

Bogat izbor razrovrsnih stvari i vina, ali ćemo vas ostaviti u neizvesnosti da posetite ovo izložbeno mesto i možda pronađete nešto za vas ili vašu lepšu polovinu.

Više o ovom događaju možete ispratiti na fejbuk stranici Aleksinac Net.

Foto: Saša Gidra Marković


# Dragan Ristić Svetislav Vidanović Aleksinac.Net izložba informativni centar Udruženje Radinost Ustanova za odmor i rekreaciju dece Lipovac dani vina i ljubavi
@aleksinacnet @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima