Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Uhapšeni zbog ubistva u centru Bratislave poreklom iz Aleksinca

rss

12.12.2019. Večernje novosti

Dvojica mladića koja su osumnjičena da su brutalno ubili Nikolu Kosanića (22) iz Sopota, uhapšena su u Mađarskoj, kako se nezvanično saznaje oni su poreklom iz Aleksinca.

Nikola Kosanić - Foto Fejsbuk

Policija Slovačke saopštila je da su u utorak uhapšene četiri osobe za koje se sumnja da su učestvovale u ubistvu Nikole Kosanića (22) u Bratislavi.

U Mađarskoj su uhapšeni Slavko Đ. (21) iz Aleksinca, kao i Jovan M. (26) takođe iz ovog grada. Naši državni organi obavešteni su da će protiv njih dvojice biti podignuta optužnica zbog umešanosti u ubistvo i biće izručeni Slovačkoj.

Naši državni organi obavešteni su da će protiv njih dvojice biti podignuta optužnica zbog umešanosti u ubistvo.

Dvojica mladića koja su osumnjičena da su brutalno ubili Nikolu Kosanića (22) iz Sopota, uhapšena su u Mađarskoj, saznaje Kurir.

Istog jutra kada su Nikolu prebili do smrti u centru Bratislave, dvojica napadača su pobegli, a dvojica koja nisu direktno učestvovala u napadu su uhapšeni odmah.

Kako Kurir nezvanično saznaje, reč je o mladićima iz Aleksinca.

Policija je u nedelju oko 5 sati primila poruku da čovek bez svesti leži na ulici ispred zgrade Glavne pošte. Na lice mesta odmah je došla i Hitna pomoć koja je mogla da konstatuje samo smrt jer nesrećnom mladiću nije bilo spasa.

Policija je preko snimaka tražila Nikoline ubice koje su ga monstruozno lišili života.


# Aleksinac policija ubistvo hapšenje Mađarska Slovačka
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima