Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ubio komšiju iz lovačke puške

rss

04.09.2013. Južna Srbija Info

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo niška policija je uhapsila Radoslava Pavlovića (65) iz Krušja. On se sumnjiči da je 3. septembra oko 11,40 časova ispalio jedan hitac iz lovačke puške u Dejana Veljkovića (42) iz Krušja i naneo mu povrede od kojih je preminuo, saopštili su iz policije.

Ubio komšiju iz lovačke puške

Dejan Veljković (42), iz sela Krušje kod Aleksinca, brutalno je ubijen oko 11.40 sati u svom dvorištu, a niška policija je uhapsila njegovog prvog komšiju Radoslava Pavlovića (65), zbog sumnje da je ispalio jedan smrtonosni hitac iz lovačke puške.

U trenutku kada je pucao Radoslav se nalazio u pomoćnom objektu u sklopu porodične kuće, dok je Dejan V. bio u svom dvorištu.

Policija je osumnjičenog uhapsila odmah nakon izvršenog krivičnog dela.

Prilikom pretresa, kod osumnjičenog su pronađene dve lovačke puške i pištolj, a za koje je imao uredne dozvole za držanje. Radoslav Pavlović se nedavno vratio iz Švajcarske, gde je penzionisan, a u selu pričaju da se često opijao i svađao s komšijama bez razloga.

Pojedini meštani Krušja čak tvrde da im je pokazivao spisak sa desetak meštana, koje je planirao da likvidira. Međutim, kako saznajemo, u niškoj policiji nemaju potvrde o tom spisku, a tek treba da se utvrdi motiv ubistva jer je poznato da Dejan Veljković i Radoslav Pavlović nisu bili u svađi, niti su jedan drugom bilo šta dugovali. Posle saslušanja, istražni sudija Višeg suda u Nišu odredio je pritvor do mesec dana Radosavu Pavloviću.

 

Komentara: 0


# Krušje
@ 

[ Dodaj komentar ]