Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Skok u smrt

rss

16.03.2010. Kurir

I. N. (28), iz Donjeg Suhotna kod Aleksinca, u nedelju uveče ubila se skočivši sa četvrtog sprata zgrade u centru Niša, a istraga tek treba da pokaže da li je samoubistvu prethodila svađa u kojoj je povređen njen verenik, s kojim je nesrećna devojka poslednji

Skok u smrt

I. N. (28) iz sela Donje Suhotno kod Aleksinca ubila se skokom s četvrtog sprata zgrade u gradu na Nišavi!

Nesrećna devojka je nekoliko godina sa svojim verenikom živela u iznajmljenom stanu u ulici Vojvode Mišića 4.

Istraga treba da utvrdi da li je samoubistvu, koje se dogodilo u nedelju predveče, prethodila svađa u kojoj je povređen njen verenik: on se u isto vreme javio u bolnicu s povredama glave.

- Utvrđeno je da u trenutku kad je I. N. izvršila samoubistvo u stanu u ulici Vojvode Mišića nije bilo nikoga - rekao je za Kurir Saša Dujaković, istražni sudija Višeg suda u Nišu koji je izvršio uviđaj.

- Naložena je obdukcija tela, a utvrđuju se sve okolnosti događaja - kaže sudija Dujaković.

Kako nezvanično saznaje Kurir, verenik pokojne I. N. primljen je u nedelju posle podne najpre na Neurohiruršku kliniku u Nišu, gde je ustanovljeno da nema preloma lobanje. Potom je upućen na ORL kliniku.

Profesor dr Miško Živić, načelnik ove klinike, potvrdio je da je u nedelju uveče primljen pacijent star 31 godinu sa višestrukim povredama glave.

- Te povrede nanete su udarcem tupim predmetom. Ima povređeno desno uvo, desnu stranu lica i nosa. Nakon dijagnostike odlučeno je da se rane hirurški zbrinu. Pacijent je sad u dobrom stanju, sasvim je svestan, može da se kreće i rane su sasvim u redu. Nadamo se da će u naredna dva do tri dana biti otpušten na kućno lečenje - kaže dr Živić.

Prema nezvaničnim saznanjima, mladić je dobio udarac nekakvom vrstom akumulatora, odnosno punjača za računar.

U zgradi u kojoj je par živeo kažu da pre tragedije nisu ništa čuli.

- Oni su tu iznajmili stan pre dve-tri godine. Nismo čuli ništa pre ove tragedije. Mene je pozvala Hitna pomoć kad je došla - kaže blagajnik kućnog saveta zgrade Milorad Mihajlović.

O razlozima tragedije zasad se ništa ne zna. Niška policija je samo potvrdila da je reč o samoubistvu.





# Donje Suhotno hitna pomoć
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima