Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

U potragu za Markom krenulo svega nekoliko ljudi

rss

09.03.2012. S media

Danas se nastavlja potraga za dečakom Markom Ristićem koji je nestao pre sedam dana. Građani iz okoline Aleksinca nisu se odazvali apelu oca da se uključe u potragu, jutros se pojavilo samo sedmoro ljudi.

U potragu za Markom krenulo svega nekoliko ljudi

Otac dečaka Marka Ristića, koji je nestao pre sedam dana, apelovao je na stanovnike Aleksinca i obližnjih sela da se danas priključe detaljnoj pretrazi terena. - Razočaran se što se građani nisu odazvali pozivu da pomognu, jutros se pojavilo svega nekoliko ljudi - kaže za S media portal otac nestalog dečaka Slađan Ristić.

Slađan Ristić pozvao je stanovnike Aleksinca i okolnih sela da se okupe u što većem broju kod aleksinačke hale i na Bradaračkom putu, kako bi krenuli u temeljnu potragu. On je takođe pozvao i lovačka i šumarska udruženja i sve organizacije da se priključe potrazi.- Veoma sam razočaran što se niko od građana nije uključio u potragu za Markom. Na dogovorenom mestu pojavilo se svega sedmoro ljudi- kaže Slađan Ristić.

Svi koji eventualno primete dečaka ili imaju bilo kakve informacije koje mogu pomoći u njegovom pronalaženju, neka se jave na telefon 065/ 52-87-335 ili prvoj stanici policije.

Da podsetimo, Marko Ristić (11) nestao je u subotu, 3. marta oko 14 sati i od tada mu se gubi svaki trag. Poslednji put viđen je na Aleksinačkom Rudniku.



# Marko Ristić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima