Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Tri mladića osumnjičena da su ukrali automobil, pa ga zapalili u Donjoj Toponici

rss

04.03.2021. Južne vesti

Za trojicu mladića iz okoline Niša i Aleksinca iz policije sumnjaju da su 13. februara u okolini Niša ukrali automobil „hjundai“, iz njega uzeli akumulator, CD plejer i zvučnike, a potom ga zapalili. Sva trojica, dvojica punoletnih i jedan maloletnik, privedeni su i dobiće krivične prijave, navode iz policije.

Foto: arhiva

27-godišnji muškarac iz okoline Niša, 19-godišnjak iz okoline Aleksinca i 17-godišnjak iz okoline Niša, najpre su obili automobil, a zatim se njime odvezli do reke u selu Donja Toponica i zapalili ga, kažu iz policije.

Takođe se sumnjiče da su prethodno iz automobila ukrali akumulator, CD plejer i zvučnike, koje je policija kod njih pronašla i vratiće ih vlasniku. Pripadnici policije pronašli su i katalizator koji su oni, kako se sumnja, prodali jednom muškarcu u Nišu - pojašnjavaju iz MUP.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, dodaju, protiv dvojice punoletnih osumnjičenih muškaraca biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Krivičnu prijavu, ali po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, dobiće i 17-godišnjak, koji je osumnjičen da je izvršio ista krivična dela, navode iz MUP.

Izvor


# policija automobil krađa hapšenje
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima