Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Svi članovi porodice Đokić ubijeni su iz vatrenog oružja, a potom spaljeni

rss

04.10.2021. Politika

Kako je „Politika” ekskluzivno saznala danas u ranim popodnevnim satima od istražnih organa koji i dalje neprestano rade na utvrđivanju svih detalja stravičnog zločina u okolini Aleksinca, prema prvim i pouzdanim nalazima stručnjaka sudske medicine, svi članovi porodice Đokić – Goran (57), njegova supruga Gordana (54) i njihova kćerka Lidija (25), likvidirani su iz vatrenog oružja, a potom spaljeni.

Svi članovi porodice Đokić ubijeni su iz vatrenog oružja, a potom spaljeni

Obdukcija je još uvek u toku, ali prema dosadašnjim nalazima na ugljenisanim posmrtnim ostacima, utvrđeno je da su Goran i Gordana lišeni života sa po najmanje dva projektila iz vatrenog oružja, najverovatnije iz pištolja – u glavu i grudni koš. Analogno tome pretpostavlja se da je na isti način ubijena i Lidija, čiji su ostaci najviše, skoro do neprepoznatljivosti ugljenisani, što otežava rad obducenata.

Politika takođe saznaje da skoro ne postoje dileme oko načina likvidacije ove porodice, odnosno da su Đokići ubijeni na jednoj, a da ih je ubica ili više njih posle zločina prebacili na drugu lokaciju, na kojoj su spaljeni. A pretpostavlja se da su najverovatnije najpre ubijene kćerka i supruga vlasnika menjačnice, a potom i on.

Motivi ovog stravičnog zločina i dalje su nepoznati, a kako smo saznali od policije i u tužilaštvu sve se više zaključuje da je ubica, ili više osoba koje su učestvovale u monstruoznom zločinu, dobro poznavali i članove porodice Đokić, ali i teren na kojem su Goran, Gordana i Lidija oteti, kao i nepristupačno područje la levoj obali Južne Morave na kojem su ubijeni, sakriveni i spaljeni.

Izvor


# policija sud ubistvo menjačnica porodica Đokić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima