Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Saša presudio Mileni na istom mestu gde je ubijena i Suzana!

rss

16.12.2020.

Saša P. (51) ubio je svoju bivšu suprugu Milenu P. (44) iz očevog pištolja juče oko 17 časova na parkingu u Aleksincu, da bi odmah posle toga presudio i sebi. Njih dvoje su se rastali pre mesec dana i ona je prešla da živi u Aleksinac iz sela Gornja Pešanica gde su živeli sa ćerkom, a identična tragedija dogodila se na istom mestu pre 8 godina.

Foto: Dragan Ilić / Kurir

Naime, Suzana Radenković (36) iz Aleksinca, takođe je bila žrtva svog supruga Miroslava, koji ju je avgusta 2012. godine ranio pucavši u nju iz pištolja na istom mestu gde se dogodila današnja tragedija. On je, baš kao i Saša, posle toga izvršio samoubistvo. Žena je posle tragedije prevezena na Klinku za neurohirurgiju Kliničkog centra u Nišu, ali je sutradan podlegla povredama.

Miroslav je, kako su mediji ranije pisali, presreo svoju suprugu koja je krenula na posao. Posle svađe, ženi je ispalio hitac iz pištolja u glavu, a zatim na isti način presudio i sebi.

Između ovog para i Saše i Milene postoji još jedna sličnost: i Radenkovići su živeli zajedno, ali je Suzana dva meseca pre tragedije napustila supruga i počela da stanuje u Aleksincu. I Milena je Sašu napustila pre mesec dana.

Još jedna sličnost je čak i to da su obe žene, i Suzana, i Milena, radile u fabrici “Gramer”.

Motiv večerašnjeg ubistva, a potom i samoubistva još nije poznat, ali se pretpostavlja da se Saša P. želeo da vrati svoju suprugu jer je na mestu tragedije pronađeno plišano srce u lokvi krvi.

Miroslav je, pak, kako su ranije ispričali, stalno prebacivao supruzi da ga je ostavila zbog drugog muškarca.

Rodbina Miroslava Radenkovića navela je da je Miroslav mnogo voleo Suzanu, te da nikako nije mogao da je prežali.

– Govorili smo mu da je zaboravi, ali on je uporno ponavljao: “Ne mogu da živim bez nje”- ispričala je za naš portal Miroslavljeva sestra.

kurir.rs/Telegraf


# policija ubistvo Brđanka
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima