Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Potera za muškarcem koji je ubio ženu

rss

07.12.2016. Novosti, RTS

Pronađeno telo ubijene Gordane J. na ulazu u selo Bradarac.
Policija i žandarmerija u poteri tragaju za osumnjičenim.

Novica Petrović pokazuje gde je ležalo telo ubijene Foto: M. P.

Novica Petrović je telo četrdesetčetvorogodišnje Gordane J. iz Kruševca zatekao u brazdi komšijine njive, nedaleko od puta Bradarac-Mozgovo, kod skretanja za četvrto okno nekadašnjeg aleksinačkog rudnika.

Gordana J. (44) iz Kruševca je bila razvedena. Radila je na poslovima zastupnika osiguranja u jednom kruševačkom tehničkom pregledu.

Žitelj sela Mozgovo u opštini Aleksinac, nije znao šta ga je snašlo, kada je pored puta ka svojoj njivi, zatekao ženski leš. Gordanina glava je bila prema zemlji, samo se videla smeđa kosa. Po svedočenju čoveka koji je našao Gordanino telo, nesrećna žena je bila u crnim farmericama, cipelama sa visokim štiklama, braon jakni i sa krvavim rukama, na kojima su bila četiri prstena.

"Pošao sam da orem svoju njivu. Uplašio sam se kada sam video telo, ništa nisam dirao i pošto nisam imao mobilni telefon kod sebe, otišao sam do prodavnice u Bradarcu, kako bi alarmirao policiju. I dalje ne mogu da se smirim zbog onoga što sam video juče oko podneva", kaže Novica Petrović za Novosti.

Policija, žandarmerija i forenzičari su veoma brzo došli na mesto gde je pronađelo telo Gordane i usledio je višečasovni uviđaj. I sami smo na putu od Rutevca prema Bradarcu i Mozgovu zatekli brojne pripadnike žandarmerije i policije. Oni pažljivo češljaju svaki metar ovog prostora, kako bi došli do osumnjičenog ili tragova zločina.

Prema nezvaničnim informacijama, postoje indicije da se radi o zločinu učinjenom zbog ljubomore. Policija traga za osumnjičenim 51-godišnjim Miodragom K, koji je ranije bio u emotivnoj vezi sa ubijenom ženom.

Strahuje se, da je osumnjičeni kidnapovao još jedno lice, za kojim se takođe traga.

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević potvrdio je za Novosti da je smrt nesrećne žene nastupila nasilno. Tužilaštvo je zatražilo obdukciju tela Gordane Josifović i obdukcija se radi u Institutu za sudsku medicinu u Nišu. Zbog interesa istrage, nadležni ne žele da otkrivaju detalje ove tragedije.


# ubistvo Mozgovo mobilni telefon potraga Bradarac Gordana Josifović Novica Petrović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima