Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Policija razoružala aleksinački SPS

rss

12.03.2011. Izvor: Aleksinačke novosti

Prema informacijama, koje su Aleksinačke novosti dobile iz nezvaničnih izvora, pripadnici policije su nedavno, po anonimnoj prijavi, oduzeli nekoliko komada vatrenog oružja, koji su bili u vlasništvu aleksinačkog Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije. Radi se verovatno o pištoljima marke CZ.

Policija razoružala aleksinački SPS
Prema tvrdnjama nekih od dugogodišnjih članova aleksinačkog SPS-a, tri pištolja i puno municije za njih su zaista bili u prostorijama stranke, i to godinama unazad, a verovatno ih je SPS nasledio od stranke od koje je i nastao, Komunističke partije Jugoslavije. Sedište aleksinačkih komunista je bilo upravo u zgradi Komiteta, gde su danas, pored SPS i prostorije mnogih aleksinačkih stranaka.

Još nema zvaničnog policijskog saopštenja o ovom događaju, a ukoliko se ustanovi da nema zakonskog prekršaja, verovatno ga neće ni biti.

Aleksinačke novosti prenose, po saznanju iz izvora bliskih vrhu aleksinačkih socijalista, da je anonimna prijava o oružju u prostorijama stranke verovatno deo političke igre protiv SPS-a, jer je trenutno u Aleksincu aktuelna prava politička pijaca, na kojoj su lobiranjima, obećanjima, potkupljivanjima i ucenama izloženi odbornici svih stranaka.


# SPS
@socijalisti @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima