Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Policija raspisala poternicu za još jednom osobom zbog ubistva porodice Đokić

rss

25.10.2021. Južne vesti

Policija je raspisala poternicu za još jednom osobom zbog ubistva porodice Đokić iz Aleksinca, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostujući na televiziji Pink.

Foto: arhiva

Ministar Vulin je za TV Pink rekao je da imaju neoborive dokaze da je glavni osumnjičeni G. Dž. učestvovao u ubistvu porodice Đokić, da su pronašli novac i još neke predmete koji su korišćeni za ubistvo.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Nišu donelo naredbu o proširenju istrage i protiv okrivljenih K.M. i A.M, koji su juče saslušani i određen im je pritvor do 30 dana.

U subotu su u Tužilaštvu saslušani i G. Dž, S. Dž. i M. Dž, a nakon saslušanja koje je trajalo skoro ceo dan Više javno tužilaštvo donelo je naredbu o sprovođenju istrage, a Viši sud im je odredio pritvod do 30 dana.

Porodica Đokić, dvadesetpetogodišnja ćerka i njeni roditelji poslednji put su viđeni u svom crnom automobilu marke “folksvagen pasat” u nedelju, 26. septembra, a tri beživotna tela pronađena su 2. oktobra u ataru sela Moravac u blizini Aleksinca.

Zbog ubistva porodice iz Aleksinca uhapšeni su 40-godišnji K. M. i 39-godišnji A. M. iz sela Moravac, gde su početkom meseca pronađena tela Đokića , saopšteno je iz MUP-a.

Nekoliko sati nakon pisanja tabloida da su posle jučerašnjeg hapšenja uhapšena još dva muškarca zbog ubistva porodice iz Aleksinca informaciju je potvrdio i MUP, a kako saopštavaju uhapšeni su 40-godišnji K. M. i 39-godišnji A. M. iz sela Moravac.

Kako navode, njima je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da su učestvovali u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Izvor / Izvor


# policija automobil Aleksandar Vulin hapšenje porodica Đokić
@VulinAleksandar @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima