Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Policajac iz Aleksinca ranjen u pucnjavi u Nišu

rss

21.06.2018.

Miloš Milošević (31) policajac iz Aleksinca je sinoć sprečio krvoproliće u centru Niša. On je savladao Ivana P. (32) koji je kalašnjikovim otvorio paljbu na prisutne ispred kafića "Manila". Milošu je napadač ispalio čak devet hitaca u noge.

Policajac iz Aleksinca ranjen u pucnjavi u Nišu

Iskreno sam oduševljen saznanjem da je naš Aleksinčanin spasio 40 mladih života time što je sprečio da rafalna paljba puškomitraljeza završi u tela mladih ljudi koji su te noći bili u kafiću. Ukupno 9 metaka je završilo u telo mladog Miloša Miloševića. Bogu hvala te je ostao živ. Pohvala za srpske medije koji su toj vesti dali na značaju. Pohvala i ministru Stefanoviću koji je tog jutra došao da poseti Miloša. Pohvala i za ceo policijski vrh države jer su ukazali da im je hrabar potez mladog policajca za svaku javnu pohvalu.

Nažalost ima i onih koji su zaslužili kritiku a to su predstavnici lokalne vlasti. Miloš je aleksinačko dete, roditelji policajci u Aleksincu i smatram da je neko od predstavnika lokalne i policijske vlasti u Aleksincu trebao da sedne u kola i sa jednom delegacijom poseti ranjenog mladića.

Moramo se truditi da negujemo naše mlade i uspešne ljude. Treba da ukažemo javnosti da borba za opšte dobro ima smisao. Pogotovu kada se radi o spašavanju ljudskih života.

Ne smemo zaboraviti ni naše ribočuvare koji su prvi pritekli u pomoć kada su bile poplave u Obrenovcu. I naše vatrogasce koji su prvi pritekli u pomoć poplavljenim Vrćenovčanima. I koristim priliku da spomenem i izuzetno hrabrog vatrogasca Kažića. koji je spasio mališana koji je upao u bunar dubok 9 metara.
Čestitam im svima.


A Milošu želim brz oporavak. Budimo ponosni na Milošev junački podvig.

Dušan Ostojić, urednik Aleksinac.net-a

Prenosimo reagovanje i Sindikata policije Nezavisnost iz Aleksinca:

Kolegama iz Aleksinca je veoma žao što je izostala reakcija opštinskih vlasti i rukovodstva PS Aleksinac, povodom ovog nemilog događaja, iako je Milos Milošević policajac PS Aleksinac, žitelj Aleksinca i sin policajca Milošević Jugoslava.

Kako je Kurir javio Miloš je operisan i u stabilnom je stanju.

Komentara: 2


# Dušan Ostojić Miloš Milošević policajci Policijski sindikat Nezavisnost
@zubarcina @ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+12) (-5)

    Udar 23.06.2018.
    Pa sta neko ocekuje od ove i ovakve vlasti!Njima drazi kriminalci nego policajci,casni i posteni.i sad botovi sns lupajte minuse na ovo ako toliko ne znate,a posle lupajte glavu jer za bolje niste!!

  • (+) (-)

    Vlada 05.09.2019.
    Namestili mu slavu pucali na narkomana njih 10 iz interventne velika stvar.što ne odu dole u preševo na kosovo da pucaju da brane srbiju ne ovde pucamo jedni na druge.zato ćemo i da izumremo ko indijanci.što dalje iz ove srbije braćo.


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}