Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ubistvo i samoubistvo

rss

08.08.2012. Tekst i foto: Dušan Stevanović, Aleksinac.Net

Jutros oko 6 časova na mostu kod Moravice, u samom centru Aleksinca, došlo je do pokušaja ubistva i samoubistva, koji su rezultirali smrtnim posledicama.

Ubistvo i samoubistvo

S obzirom da je uviđaj u toku i da nema nikakvnih zvaničnih informacija, prema nezvaničnim izjavama, Miroslav Radenković (49)  iz Žitkovca, sačekao je svoju suprugu Suzanu (36), namerno je pregazio svojim "Jugom" i ispalio joj hitac u glavu .

Smatrajući da je ubio, izvršio je i samoubistvo. Miroslav je ostao na licu mesta mrtav, a Suzana je kolima hitne pomoći iz Aleksinca prebačena na nišku Neurohirurgiju.

Prema rečima načelnika Hitne pomoći iz Aleksinca, dr Zorana Minića, pacijentkinja je imala teške prostrelne rane glave, ali je još uvek davala znakove života.

Uviđaj su izvršili istražni sudija Višeg suda u Nišu, pomoćnik javnog tužioca i policijski službenici Policijske uprave u Nišu, i u toku je rad na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za ovaj događaj.

Supružnici već dva meseca bili rastavljeni, Suzana je stanovala privatno u Aleksincu, a Miroslav ju je jutros sačekao kada je išla sa posla. Posle kraće svađe pucao je u nju, a zatim i u sebe. Iz braka imaju dvoje maloletne dece.



# ubistvo
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima