Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Pao dok je pokušavao da pomogne ženi kad joj je pozlilo, umro na dan njene sahrane

rss

31.01.2018. Blic

Milosav Miljković (77) iz sela Ljupten kod Aleksinca, koji je u petak doživeo moždani udar pokušavajući da spase suprugu Dušanku Miljković (77) koja je umrla prirodnom smrću, preminuo je juče u KC u Nišu.

Dušanka i Milosav Miljković

Kako smo već pisali, beživotno telo Dušanke pronašla je u petak jedna komšinica u kupatilu njihove porodične kuće u ovom aleksinačkom selu, dok je njen suprug Miloslav (77) ležao blizu nje i još davao znake života.

On je sanitetom Hitne pomoći prebačen u KC u Nišu gde su lekari pokušali da ga spasu, ali je preminuo jutros, po svemu sudeći od posledica moždanog udara.

Iako se najpre posumnjalo da su Miljkovići žrtve razbojništva, istragom je utrvrđeno da je Dušanka, koja je već bolovala od karcinoma, preminula prirodnom smrću dok je Milosavu najverovatnije pozlilo dok je pokušavao da joj pruži pomoć.

Dušanka je sahranjena na lokalnom seoskom groblju u prisustvu rođaka i prijatelja.

Policija sumnjala na zločin
Iako se najpre posumnjalo da su Miljkovići žrtve razbojništva, istragom je utrvrđeno da je Dušanka, koja je već bolovala, preminula prirodnom smrću. Ispostavilo se da je njenom suprugu pozlilo dok je pokušavao da je spase.

- Dozivala sam u dvorištu, međutim, nisu se odazivali pa sam ušla jer je bilo otključano, Dušanka je ležala u kupatilu, a Milosav je krkljao pored nje - priča i dalje potresena komšinica Živica.

Policija je obavila uviđaj, a zbog razbacanih stvari sumnjalo se najpre da je u pitanju razbojništvo. Institut za sudsku medicinu isključio je sumnju da je Dušanka ubijena jer nema nikakvih povreda, a s obzirom na to da je bolovala od karcinoma, ustanovljeno je da je umrla prirodnom smrću.

Nesrećni par pronađen je u petak kada je zabrinuta ćerka pozvala komšinicu da proveri zašto joj se roditelji ne javljaju na telefon, pa je komšinica Živica Savić došla u porodičnu kuću Miljkovića i zatekla tužan prizor.


# Ljupten smrt
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima