Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Otkriveno ko je započeo tuču u kojoj je nastradao Aleksa

rss

23.06.2021. Večernje novosti

Aleksa Stojmenović (26), koji je posle tuče na rođendanskoj proslavi u restoranu "Oaza“ u Aleksincu pao bez svesti i posle nekoliko sati umro, udaren je najverovatnije pivskom flašom u potiljak.

Foto: arhiva

Kamere su, navodno, snimile misterioznog gosta koji mu je zadao kobni udarac, prenose beogradski mediji.

- Sve je započeo brat slavljenice B. Č. koji je na slavlju, 16. maja, prišao stolu za kojim je sedeo D. I. (17) i kao kabadahija ga povukao za uvo i zapretio mu. Ubrzo mu se pridružio i M. S. (26) i istom dečaku zadao prvi udarac, posle čega je počela tuča. U tuču se umešao i Aleksa Stojmenović. Odmah potom, Aleksa se okrenuo ka O. P. (18) koji je zamahnuo ka njemu, ali ga je promašio. Gosti su ih odmah razdvojili, ali je Aleksa tada uleteo u gomilu. Ubrzo mu je s leđa prišao nepoznati gost i udario ga najverovatnije pivskom flašom u potiljak. Snimci nadzornih kamera su dostavljeni tužiocu koji je zatražio veštačenje - kaže izvor blizak istrazi.

Podsetimo, Aleksa je preminuo u bolnici u Nišu od posledica povreda koje je zadobio na proslavi rođendana sestre svog druga.

Nakon tragedije uhapšen je O.P. (18) jer se sumnjiči da je mladiću zadao kobni udarac u vrat. Pored njega, uhapšeni su I M.S. (26) I Z.T. (18) kao i dvojica maloletnika zbog krivičnog dela učestvovanja u tuči.

Povod tragičnog sukoba navodno je bilo gurkanje mlađih i starijih gostiju koje se završilo fizičkim obračunom tokom kojeg je Aleksa zadobio jedan udarac koji je doveo do pucanja krvnog suda i prouzrokovalo smrt.

Izvor


# policija tuča suđenje Aleksa Stojmenović Restoran Oaza
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima