Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Oteo ćerkinog devera jer se protivio udaji

rss

20.09.2016.

Ringo Matić (45) iz Drenovca kod Paraćina kidnapovao Martina T. (19) iz Žitkovca, jer je njegova ćerka htela da se uda za Martinovog brata.

Žitkovac, Panoramio

Kada je njegova odbegla ćerka Elvira J. (15) odbila da napusti momka Roberta T. (15), za koga hoće da se uda, Ringo Matić je oteo njenog nesuđenog devera, ugurao ga u automobil „audi A4“ i odvezao u selo Drenovac kod Paraćina, gde ga je držao zatočenog u kući, piše list Alo!

Protiv Ringa je podneta krivična prijava zbog sumnje da je 16. septembra ove godine u selu Žitkovac kod Aleksinca oteo Martina T. (19), rođenog brata Roberta T. (15), za koga je njegova odbegla ćerka htela da se uda! Kada su mu policajci uručili krivičnu prijavu, osumnjičeni Ringo je poručio: „Vratiću ga kada oni meni vrate ćerku“.

Pometnja je nastala 15. septembra ove godine kada je Elvira J. bez znanja roditelja otišla od kuće. Pobegla je u selo udaljeno 50 kilometara da bi se udala za Roberta T. iz Žitkovca kod Aleksinca.

Ringo je policiji prijavio ćerkin nestanak, ali je narednog dana i sam krenuo u potragu. Uz pomoć jednog prijatelja i njegove žene saznao je gde mu je ćerka i uputio se u selo Žitkovac. Međutim, tamo su nastalu novi problemi jer Elvira nije htela da se vrati. Posle kratkog ubeđivanja, Ringo je uz pomoć muškarca i žene koji su krenuli sa njim u potragu na silu u automobil “audi A4” uvukao Martina T. (19), rođenog brata Roberta T., i odvezao ga u selo Drenovac kod Paraćina. Ringovi nesuđeni prijatelji su odmah pozvali policiju i prijavili ga za otmicu!

- Nastala je opša potera. Ringa su jurile i policija i mladoženjina familija! Policija mu je upala u kuću, pretresla sve prostorije u potrazi za Martinom, ali ga nisu našli. Malo kasnije, pored lokalnog puta Drenovac-Krozbina pronašli su Ringa, Martina i muškarca i ženu koji su umešani u otmicu - kaže poznanik osumnjičenog Ringa Matića. On je priveden u policijsku stanicu u Aleksincu radi razjašnjenja celog slučaja.


# Žitkovac otmica automobil Paraćin krivična prijava
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima