Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Nesreća na Bovanskom jezeru

rss

12.09.2011. Izvor Južne vesti, Al. novosti, Tanjug

Vozač "zastave 101" sleteo je vozilom u Bovasnko jezero i udavio se prilikom pokušaja parkiranja vozila između Prve i Druge plaže. Nesreća se desila u ponedeljak, 12. septembra oko 10č.

Automobilom "zastava" Radosav J. (76) iz Đunisa sleteo je u Bovansko jezero kod Aleksinca i utopio se, saopštila je danas niška policija.

Nesreća na Bovanskom jezeru

Prema nezvaničnim informacijama, koje su prenele Aleksinačke novosti, vozilo je kruševačke registracije, a stradali je bio ribolovac.

Napori prisutnih ribolovaca da izvuku čoveka iz auta nisu urodili plodom, jer je sistem za vezivanje u autu bio blokiran, a vozač je lice sa invaliditetom.

Automobil, koji se nalazio na desetak metara od obale, izvučen je sa utopljenikom, a nadležni istražni sudija naložio je vanredni tehnički pregled "zastave" i obdukciju tela

Radosav se utopio kada je autom juče išao između prve i druge plaže prema jezeru, rekli su u policiji na konferenciji za novinare.

Automobil, koji se nalazio na desetak metara od obale, izvučen je sa utopljenikom, a nadležni istražni sudija naložio je vanredni tehnički pregled "zastave" i obdukciju tela, naveli su u policiji.

Komentara: 0


#
@ 

[ Dodaj komentar ]