Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Među ukradenim novčanicama pronađen papir na ime žrtve

rss

27.10.2021. Nova

Goran Džonić iz aleksinačkog sela Moravac, koji se sumnjiči za svirepo ubistvo brata od tetke Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije, od hapšenja se služi lažima kako bi izbegao ili bar umanjio svoju odgovornost.

Foto: arhiva

Kako neki mediji prenose, eksplicitnim neistinama ili dvosmislenim odgovorima, na sve moguće načine pokušavao je da istragu navede na pogrešan trag. Jedna od njegovih najdrastičnijih laži bila je da je novac, koji je pronađen u cevi od usisivača zakopane na imanju njegovog sina Stefana u Moravcu možda njegov.

„Ono što on nije znao, je da je prilikom pakovanja novca propustio da baci priznanicu o pozajmici na ime Gorana Đokića. Ovaj dokument je neoboriv dokaz da se radi o parama koje su nakon ubistva čitave porodice, ukradene iz Goranovog vozila“, objašnjava naš sagovornik.

Kako saznajemo, Džonićeve izjave tipa „možda jesam, možda nisam“ slobode su koštala i njegovu dvojicu sinova.

„Kada mu je predočeno da su na novcu i kesama u kojem su se novčanice nalazile, pronađeni njegovi biološki tragovi, Džonić koji je vrlo inteligentna osoba, kazao je da su to možda tragovi njegovih sinova. Mada se zbog te njegove izjave u medijima tvrdi da ih je optužio da bi sebe spasao, to nije tačno. On je na taj način hteo da stvori zabunu, odnosno da diskredituje biološke tragove jer je znao da je među srodnicima DNK slična“, objašnjava naš izvor.

Ističe da je Džonić pratio medije te da je svoju odbranu gradio i na njihovim izveštajima.

Izvor


# Moravac policija ubistvo porodica Đokić Goran Džonić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima