Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Marihuanu sadio sa paradajzom i krastavcem

rss

24.09.2015. Blic

U nastavku velike akciji na suzbijanju trgovine narkoticima niška policija zaplenila je oko 16 kilograma sirovih stabljika "kanabis sative" i 72,5 grama sasušene marihuana.

Marihuanu sadio sa paradajzom i krastavcem

Uhapšen je S.F. (51) iz okoline Aleksinca, dok su protiv dve osobe podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Policija je prilikom pretresa porodičnog domaćinstva S. F. pronašla šest biljaka kanabisa težine oko 11,5 kilograma, koje su bile zasađene u plasteniku sa paradajzom i krastavcem, kao i 72,5 grama sasušene marihuane.

Takođe, policija je prilikom pretresa porodičnog domaćinstva drugoosumnjičenog pronašla pet biljaka "kanabis sativa" težine oko 5,4 kilograma, dok je kod trećeosumnjičenog pronašla dva paketa u kojima je bila spakovana izvesna količina marihuane.

Osumnjičenom S.F. je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Protiv drugoosumnjičenog, Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu, biće podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a protiv trećeosumnjičenog biće podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojne droge, saopštila je policija.

 


# marihuana hapšenje krivična prijava
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima