Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Komšije nestale porodice iz Aleksinca kažu da im je menjačnica zatvorena danima

rss

29.09.2021. Blic

Tročlana porodica Đokić nestala je u nedelju 26. septembra, kada je iz sela Moravac krenula za Aleksinac. Komšija koji ih je sreo dan pre nestanka kaže da ništa neobično nije primetio, a da je svima postalo sumnjivo da nešto nije u redu kada je njihova menjačnica dva dana bila zatvorena. Policija je danas obila stan ove porodice u potrazi za dokazima ili nekim tragovima koji bi uputili na to gde se nalaze.

Foto: Blic

- Fina porodica, normalna, kulturna - tim rečima je Đokiće opisao komšija Slađan Patronogić, a onda je dodao kako je izgledao njegov poslednji susret sa nestalom Gordanom:

"Poslednji put sam Gordanu video u subotu, kao i uvek, svako jutro se viđamo, rekla mi je "dobro jutro", kao i svaki put kad se sretnemo. Nije bilo ništa neobično."

Prekoliko dana pre nestanka porodica je bila na odmoru, a njihova menjačnica radila je kao i ranije kada su putovali negde. Sada to nije slučaj, od ponedeljka je niko nije otvarao.

- Bili su pre nedelju i po dana na odmoru u Vrnjačkoj Banji, ali radnja je radila, radi i kad nisu to, a sad nije radila ni u ponedeljak ni danas, što se do sada nije dešavalo - kazao je on.

Vlasnik menjačnice Goran Đ. (57), njegova supruga Gordana Đ. i ćerka Lidija (25) poslednji put su viđeni u nedelju na porodičnoj večeri u selu Moravac. Tada su poslednji put bili aktivni Viberu.

Njihov nestanak policiji prijavila je bratanica juče, budući da se od nedelje nisu ni javili, niti su bili aktivni na mrežama, a nikome nisu najavili da će putovati negde.

Blic


# Aleksinac policija menjačnica nestanak porodica Đokić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima