Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Izbio požar u vrtiću u Vukanji

rss

28.11.2013.

Juče je izbio požar u prostorijama vrtića u Vukanji. Povređenih nema, a pričinjena je materijalna šteta na objektu u kome je vrtić smešten.

Od meštana Vukanje smo dobili slične informacije:

"Šta da kažem, objekat je u katastrofalnom stanju, nije ni čudo što se ovo desilo. Pozivamo vas da dođete i vidite. Nisam siguran da se to neće ponoviti. Krajnje je vreme da se nešto uradi."

Komentara: 4


# požar
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  srba 28.11.2013.
  Ostojiću ali ovim si dokazao da si bolesnik koji ne zna za granice,počeo sam da te očekujem da izviriš iz frižidera,ne ti si se ipak mnogima zavukao u gaće.Moraću i ja da se učlanim u taj klub nenormalnih tračara grada Aleksinca pa da lupetam kao ti,jer i ja ne radim nigde pa bar da budem zanimljiv.

 • (+0) (-0)

  Dario 01.12.2013.
  Stvarno sramota što se ovde stalno iznose laži.Kao prvo, koliko sam se raspitao u pomenutom selu uopšte nije bilo požara,a ovo su sve same izmišljotine. Nego treba neko da bude pozvan na odgovornost, pa da se napokon smiri.

 • (+0) (-0)

  Vaspitacica bez posla 01.12.2013.
  A vi u Lane ste mnogo dobri sve me stra. Evo neka se zna.Ja sam bez posla, konkurisala sam sto puta i uvek prime neke sa debelim vezama.
  Ta direktorka je dosla za direktorku tako sto je njen muz odbornik DSS prodao mandat URSu a zauzvrat mu je zena dobila direktorsko mesto. Onda je Grujica zaposlio svoju devojku i jos jednu radnicu iz Nisa i nigde nije bio konkurs samo smo culi da one rade za stalno. I ta direktorka zna da je u kuhinji u vrticu haos, vaspitacice jedu hranu deci a posle nema za uzinu za decu jer neke vaspitacice sve to pojedu. Direktorka zna koje su to vaspitacice pa neka istrazi taj slucaj.

 • (+0) (-0)

  kuvar 01.12.2013.
  Ja pojedem jednu polovinu hrane i ukradem drugu polovinu!


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}